A szülés után mennyi idővel érezted "újra a réginek" magad?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy külalakilag. Mikor lapult vissza a hasad stb.2015. ápr. 13. 19:14
1/14 anonim válasza:
7 nap múlva teljesen lapos volt a hasam. Császáros voltam, 20 kg-ot híztam.
2/14 anonim válasza:
22 kgot hiztam. 6. honap korulre lement rolam 18 kg, (ebbol 10 ment le a korhazba) tornaval meg szoptatassal. bar még lóg kicsit a hasam, ez volt a fordulopont mikor vegre eltehettem a szekrenybe a terhes nadragokat es elovehettem a szules elotti holmiaim :) azota erzem ujra jol magam.
6/14 anonim válasza:
kb 1 hónapja érzem, h kezdek a régi lenni, bár a hasamon a bőr még mindig húzódik vissza. 9 hós a baba. Ja, 13 kg-t híztam.
7/14 anonim válasza:
kosz a lepontozast (?????). 2-es
8/14 A kérdező kommentje:
Mindenki zöld kezet kapott, senkit nem pontoztam le. Amúgy én sosem kaptam üzenetet, hogy lepontoztak, ti ezt hol látjátok????
2015. ápr. 14. 08:36
9/14 anonim válasza:
25 kgot hìztam a terhessèg alatt. Szülès után 2 hònappal már a terhessèg előtti sùlyomban voltam, de a hasam kb. 4-6 hònnap után ment le (miután abbahagytam a szoptatást).
10/14 anonim válasza:
csak feltételezem, mret ha csak zöld kezet kapnék 100%-os lenne a válaszom...mivel 41%, gondolom valaki lepontozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!