Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek meddig tartott, míg...

Kinek meddig tartott, míg szülés után teljesen kiürültek a hormonok a szervezetéből?

Figyelt kérdés

Két és fél hete szültem császárral.

Amióta hazajöttünk a kórházból, teljesen kiborítom szegény férjemet az állandó hisztivel. Sajnos állandóan veszekszem vele, hiába nem akarok ilyen lenni, olyan mintha nem én irányítanám ezt az egészet. (Pedig a terhesség alatt és előtte is normális voltam.)

Semmi se jó nekem, akárhogy akar szegény segíteni a házimunkában vagy a baba ellátásában, csak akkor vagyok nyugodt, ha én csinálom meg. De egyelőre sajnos nem tudok mindent én csinálni, még gyógyulnom és pihennem kellene egy kicsit, mert nagyon fáj a heg, szörnyen lassan megy a felépülés. És tehetetlenségemben a férjemmel veszekszem.

A védőnő és a szülészorvosm szerint is ezt az egész hisztit a hormonok okozzák, és szép lassan elmúlik majd.

Volt valaki így rajtam kívül? Nektek meddig tartott, amíg elmúlt ez az időszak?

2015. ápr. 10. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
1 évvel szülés után kezdett csökkenni a depim, nagyon megviselt a császár. Ha nálad nincs depresszió, akkor nem tart majd sokáig.
2015. ápr. 10. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:

én is most gondolok vissza, mennyire háklis voltam, feltűnt, hogy mostanában semmi bajom

nekem olyan hónapok kérdése volt max, akkor kezdett jobb lenni, amikor a baba átaludta az éjszakákat, 3. hónaptól kb, és totál teljesen 6 hónapos korában nyugodtam meg kb.

2015. ápr. 10. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Hosszú idő volt, persze azalatt folyamatosan enyhült.

AZ első 2 hónapot végigbőgtem, és idegesített minden.

Aztán enyhült a dolog, de szerintem babám 6-7 hónapos koráig meg voltam zakkanva. Valahogy soha semmi nem volt jó. Szegény férjem, örülök, hogy kibírta.

Mondjuk a lányom nagyon sírós volt, ez még rádobott egy lapáttal. Nekem az első hónapok nem teltek rózsaszín boldogságfelhőben...

2015. ápr. 10. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Visszagondolva 1 év. Sohasem voltam síros, de szülés után mindenen képes voltam bőgni. Már hál istennek elmúlt ez az időszak, csak a férjemet sajnálom, minden tiszteletem az övé hogy kibírta :D
2015. ápr. 10. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is császáros voltam, 2 hónapig depi, 4 hónap után kezdtem élvezni az anyaságot, de újra önmagam a szoptatás elhagyásával lettem. Ekkor jöttem rá, hogy rám a szoptatás által felszabaduló hormon okozta a hangulati problémákat, mert azóta semmi bajom. (3 éve)
2015. ápr. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!