Kinek meddig tartott, míg szülés után teljesen kiürültek a hormonok a szervezetéből?
Két és fél hete szültem császárral.
Amióta hazajöttünk a kórházból, teljesen kiborítom szegény férjemet az állandó hisztivel. Sajnos állandóan veszekszem vele, hiába nem akarok ilyen lenni, olyan mintha nem én irányítanám ezt az egészet. (Pedig a terhesség alatt és előtte is normális voltam.)
Semmi se jó nekem, akárhogy akar szegény segíteni a házimunkában vagy a baba ellátásában, csak akkor vagyok nyugodt, ha én csinálom meg. De egyelőre sajnos nem tudok mindent én csinálni, még gyógyulnom és pihennem kellene egy kicsit, mert nagyon fáj a heg, szörnyen lassan megy a felépülés. És tehetetlenségemben a férjemmel veszekszem.
A védőnő és a szülészorvosm szerint is ezt az egész hisztit a hormonok okozzák, és szép lassan elmúlik majd.
Volt valaki így rajtam kívül? Nektek meddig tartott, amíg elmúlt ez az időszak?
én is most gondolok vissza, mennyire háklis voltam, feltűnt, hogy mostanában semmi bajom
nekem olyan hónapok kérdése volt max, akkor kezdett jobb lenni, amikor a baba átaludta az éjszakákat, 3. hónaptól kb, és totál teljesen 6 hónapos korában nyugodtam meg kb.
Hosszú idő volt, persze azalatt folyamatosan enyhült.
AZ első 2 hónapot végigbőgtem, és idegesített minden.
Aztán enyhült a dolog, de szerintem babám 6-7 hónapos koráig meg voltam zakkanva. Valahogy soha semmi nem volt jó. Szegény férjem, örülök, hogy kibírta.
Mondjuk a lányom nagyon sírós volt, ez még rádobott egy lapáttal. Nekem az első hónapok nem teltek rózsaszín boldogságfelhőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!