A babám 1. születésnapja vagy temetésre menni?
én értem mi a problémád, viszont gondolom ismerted a sógornőd apukáját. igen, nem szeretnél úgy emlékezni erre a napra, hogy temetésen voltál, de ha nem mennél el és vennél végső búcsút, azt is pont úgy bánnád. talán még jobban, hisze most nagy dolog a babád szülinapja, de lesz még vagy 60 reméljük amit megélsz, ahhoz képest az egy temetés...
nekem a kicsi fiam kórházba került mikor a nagybátyámat temették. természetesen nem mentem és ezt nem is bánom, de hogy nem tudtam elbúcsúzni akkor, azt igen.
én a temetésre elmennék, fél óra az egész, de a torra már nem. délelőtt lesz, délután meg ha úgysem lesz buli, elmehették még akár állatkertbe vagy játszóházba is
Nálunk a 2. szülinap sem aznap lesz megtartva, pedig vasárnap. De apa dolgozik, így egy héttel később lesz.
Nem hiszem, hogy ezt valaha számon kéri rajtam a fiam.
És visszagondolva nekem akkor van a szülinap, amikor ünnepeljük.
Már most sem tudom, mit csináltam tavaly áprilisban azon a napon este 10 kor abban a szent pillanatban, amikor egy éve megszültem a fiam.
Nem kell ekkora misztikumot adni a születés pillanatának az évfordulójának.
Menj el a temetésre, légy a sógornőd mellett, a gyerekkel meg majd ünnepeltek, és az marad majd meg az emlékeidben szülinapnak, ami a zsúron volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!