A babám 1. születésnapja vagy temetésre menni?
Figyelt kérdés
Sogórnőmnek meghalt az édesapja. Nagyon jó a kapcsolatunk a lánnyal, ma is volt nálam, teljesen kikészült, hirtelen történt. Az apukája temetése pont jövő héten a babám születésnapján lesz. Nagyon nagy dilemmában vagyok. Kis babazsúrt szerveztem a babámnak, tortával stb. Először azt mondtam nem baj, ő még kicsi, mindegy neki, hogy aznap ünnepeljük, vagy átrakjuk szombatra. Most viszont egyre szomorúbb vagyok, ha rá gondolok, hogy abban az óràban és percben temetésen fogok állni, amikor ő született. Mert pont akkor délelőtt temetik. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogyan legyen. Igazából ma mondtam neki, hogy elhalasztjuk az ünneplést és elmegyek a temetésre, addig férjem itthon marad a kicsivel. Csak mondogatta, hogy jó, de szerintem szegény nem is figyelt rám. Anyukám azt mondja majd beszél vele, biztosan megérti ha nem megyünk el. De nem tudom, hogy nem haragudna-e meg. Nem tudom, hogy mi a helyes ilyenkor. Nagyon szeretnék mellette lenni, vígaszt nyújtani. De a fiam 1. születésnapja nagyon fontos nekem, ez nyilvánvaló. Mit kellene tennem?2015. ápr. 10. 20:25
1/22 anonim válasza:
En temetesree mennek.Mindig hetvegen van szulinapozas itt is.A gyereknek mindegy mikor tartod.
3/22 anonim válasza:
Most igazából a zsurt meg lehet tartani másnap is pl, egy temetést nem.
4/22 anonim válasza:
Könyörgöm, egy egy éves gyerek mit fog fel a születésnapjabol? ???Semmit. De még egy egomanias kiskamasz is megertene, hogy temetésre mész, majd utána, vagy másnap lesz buli. Szörnyű, hogy egyáltalán gondolkozol, hogy mit tegyél. ...
5/22 A kérdező kommentje:
Igen, elgondolkozom. Biztos nagyon rossz ember vagyok ezért. Nem érdekel a buli. Lemondtam a babazsúrt már. Szombaton lesz. Viszont akkor is vele szeretnék lenni egész nap. Ezen dilemmázok.
2015. ápr. 10. 20:37
6/22 anonim válasza:
Mert amúgy nem vele vagy napi 24 ÓRÁBAN?
7/22 anonim válasza:
Hát én akkor szörnyű ember vagyok de nem tudnék temetésen lenni mikor tudom h 1 évve bújt ki akkor a gyerekem. A gyerek tényleg nem emlékszik de én igen. És ha nagyobb lesz és rákérdez mi volt az első szülinapján nem a temetésre szeretnék emlékezni. Nem szeretnék egész életembem az első szülinapra úgy emlékezni h temetésen voltam.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 69%-os, ne írj ide többet. És nem azért, mert szerinted a temetés fontosabb, hanem azért amilyen stílusban ezt írtad. Az ilyenekre nem vagyok kíváncsi.
2015. ápr. 10. 20:43
9/22 anonim válasza:
7es vagyok!
Én másik 69%os vagyok. Remélem azért én nem bántottalak meg.
10/22 A kérdező kommentje:
Jaj, nem te 7-es! Ne haragudj, nem nézten, hogy te is 69 %-os vagy!
2015. ápr. 10. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!