Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elmennétek temetésre 10...

Ti elmennétek temetésre 10 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 16:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem. De csak azért, mert ha ott nyűgös lesz, nem tudsz vele hova menni, mert a sírás mindenhonnan hallatszani fog.

Nincs kire bízni??

Ha nagyon muszáj elmenni, akkor messze állnék meg, bár te ismered a gyereket, bírja-e a hangoskodást, tömeget. A síró emberektől meg is ijedhet...

2013. okt. 27. 16:58
 2/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Még a 3 éves kisfiamat se vittem el temetésre, mikor a dédije halt meg.

Bízd rá valakire arra a kis időre.

2013. okt. 27. 17:00
 3/25 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ kinek a temetése. Ha családtag akkor természetesen igen, kivéve ha szakad az eső vagy erős szél van, de ha közeli rokon akkor is elmennénk. Ha az utca végén élő szomszéd temetése akit életemben 3 szor láttam akkor nem. Ha olyan valaki akit szerettem (volt tanárom, barátnőm édesanyja, férjem jó munkatársa stb.) akkor is elmennénk, ha más nem sétálok a gyerekkel a temetőben, tologatom a kocsiban meg ilyesmik, tehát ha úgy alakul akkor konkrétan a temetési ceremónián nem ácsorognánk ott, de azért ott lennénk a helyszínen.
2013. okt. 27. 17:01
 4/25 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mert ha épp rájönne sírás borzasztó kellemetlen lenne neked és mindenkinek.
2013. okt. 27. 17:16
 5/25 anonim ***** válasza:
42%
Attól függ kinek a temetése, ha a nagyszülő dédi akkor igen, ha távolabbi akkor másra bíznám és csak mi mennénk.
2013. okt. 27. 17:23
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Akárkinek a temetése rábíznám valakire.
2013. okt. 27. 17:26
 7/25 gabszem ***** válasza:
44%
csak akkor vinném el ha nem tudnám ráhagyni senkire.
2013. okt. 27. 17:58
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Sajnos senkire sem tudom rábízni,mert mindenki a temetésen lesz.Persze a család megértő,és mondták is hogy nem kell elmennem a babával,megértik nincs gond belőle.

De annyira szerettem őt,és ott akartam lenni vele,amikor végső nyughelyére kerül. :'(

2013. okt. 27. 17:59
 9/25 anonim ***** válasza:
50%

Én elmentem a kisfiammal, aki akkor 8 hónapos volt, a férjem nagymamájának a temetésére. Nem tudtuk kire hagyni, és még szopizott is és messzire kellett utazni. Ha meg tudtam volna oldani máshogy, akkor nem vittem volna el.

Egy kicsit távolabb álltunk meg és a babakocsiban jól elvolt szerencsére.

2013. okt. 27. 18:26
 10/25 anonim ***** válasza:
37%
fizess meg valakit, akit azért ismersz is, hogy ennyi időre rá merd bízni.
2013. okt. 27. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!