Ti elmennétek temetésre 10 hónapos babátokkal?
Ő is szopizik még.Illetve a temetés is 150 km-re lesz,egy kis faluban.Nem ismerek ott senkit se.
Na majd meglátom akkor.Köszi mindenkinek!
"Nem, mert ha épp rájönne sírás borzasztó kellemetlen lenne neked és mindenkinek."
Ugyan magyarazd mar el nekem, kerlek, hogy egy temetesen hogy a csudaba lehet az kellemetlen, ha valaki sir....
"Ugyan magyarazd mar el nekem, kerlek, hogy egy temetesen hogy a csudaba lehet az kellemetlen, ha valaki sir...."
Tudod egy felnőtt ember tisztában van vele, hogy mit jelent az, hogy temetés és ő tudja kontrollálni magát.
Míg egy 10 hónapos vagy akár egy 2-3 éves gyerek nem igazán van tisztában azzal, hogy mit jelent a halál, mi az a temetés. És hát őket nem érdekli, hogy éppen hol vannak, vagy mi van, ha valamit akarnak vagy valami nem tetszik nekik, akkor sírni fognak. És nem tudom, hogy láttál-e már gyereket sírni, de az nem fogja magát kontrollálni! Össze sem lehet hasonlítani azt, ha egy felnőtt ember sír a temetésen, vagy egy gyerek sír azért mert éhes vagy mert fáj valamije, vagy mert éppen nem találja a helyét, unatkozik vagy nem tud mit kezdeni magával. És ez bizony okozhat kellemetlenséget a szülőnek.
A kutyat se fogja zavarni, ha egy gyerek sir a temetesen. Vidd el nyugodtan.
Az en lanyom ket eves volt, amikor a nagyapam meghalt. O nem volt egy konnyen kezelheto gyerek, rohangalt, magyarazott allandoan, ugyhogy en a temetes vegere mentem csak el vele, amikor mar jottek el a sirtol. Igy senkit nem zavart es en is megadtam a tiszteletet a nagyapamnak azzal, hogy ott voltam.
Sok válaszolónak bekellene íratkozni valami sportra, mert hihetetlen, hogy itt a válaszokban éli meg a kiegyensúlyozatlan életét, b@sszus, mindenhol minden vitába torkollik. ez az hajrá magyar anyukák!! Csak így tovább!
Részvétem kedves kérdező. Én egy 2-4 éves gyereket elvinnék, ő már érzi, hogy gond van, és tudja magát kontrollálni. Egy 1 hónapost nem, mert ha rájön az üvöltés akkor vele kell foglalkoznod és nem a gyászoddal és a többi gyászolóval. Én azt csináltam, (4 hetes volt a babám, szintén 100 km-re temetés) elvittem egy ismerőst, kifizettem a napját és az utcán tologatta, míg én tudtam mamámat gyászolni, el tudtam tőle köszönni.
Nem vinném.
Úgy értelmezem, a te hozzátartozódról van szó, akit nagyon szerettél. Utazzatok le együtt a kis faluba a férjeddel meg a babával, a temetés alatt pedig legyen vele a férjed.
6 hónapos volt a fiam, amikor a mamám meghalt.
A párom sétálgatott vele babakocsival a temetőn kívül, a parkolóban, úh nem hallatszott volna oda a sírás (szerencsére aludt)
Nekünk muszáj volt kocsival kimenni a temetőbe, elég messze van , máshova nem fértem vna be és nincs jogsim. Ezért meg nem fizettem volna senkinek és nem bíztam vna a babát a huszonhatodik szomszédra vagy a 14 éve nem látott osztálytársamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!