Elmennétek 9 hónapos babátokkal telelni (2-3 hétre) vmilyen melegebb helyre?
Irigy vagyok! Sőt, kifejezetten sárgulok! :)))
Irány Tenerife, nehogy itthon maradjatok!
Én is így gondolom, h irány és vissza se nézek 2 hétig :)
De aztán eszembe jutottak ezek: bébikaja (amit magam készítek neki), rengeteg pelenka, szinte dupla ruhatár (amikor útnak indulunk meleg cucc, ott meg elég egy napozó) illetve h nem e borul fel majd neki a szépen bevált napirend.
Engem nem visztek?:-))))))))))))))
Naná hogy mennék, bármikor bárhova, 9 hónapos baba meg már nem kicsi.
előző
-napirend max felborul és itthon megint visszaáll
- viszel vagy kint veszel üveges kaját
-repülőn átöltözteted
Mi már 6 hónaposan voltunk a gyerekkel Görögbe,nagyon élvaztük így 3mas ban az első közös családi nyaralást.
Jó pihenést:)
Persze, végülis rugalmasság kérdése az egész, nem? Meg ott is biztos van bolt, ahol van üveges bébikaja :)
Köszönöm a válaszokat és a bíztatást ;)
De jó nektek! Én is sárgulok az irígységtől, itt ülök a gép előtt, fázok, te meg a Kanári szigeteket emlegeted.:-)
Gyerekek biztos ott is vannak, csak esznek valamit, éhen nem haltok. A napirend ha borul majd itthon helyreáll. Jó utat!
Engem nem érdekelne, ha fel is borul a napirend, de 2 hét Tenerife........ MENJETEEEEEEEEEEK!!!!!!! Majd visszaáll a rend!!!!
Pelenka van ott is, bébiétel van ott is!!! Eszedbe se jusson ott főzőcskézni, csak pihenjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!