Gyerektartási megállapodás a bíróság jováhagyásával, hogyan tovább?
én annyit tudok, ha nem lehetne tőled levonni(nincs bejelentett munkád)akkor az állam fizeti helyetted és ha lesz munkád levonja törlesztésként, plusz az aktuális gyt-t is.
úgy tudom segélyből nem vonnak.
Már feltetted ezt a kérdést. A válasz ugyanaz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
amúgy ha a NAV felé nem vagy lejelentve a munkabéredből nem is tudnak adót fizetni, azt meg kellene kapnod..
amúgy pont nem kellett volna mondani, mert a fekete munkát szerintem büntetik, olyan mintha azt mondtad volna, hogy amúgy bankrabló vagyok, van plusz pénzem..
mivel ti egyeztetek meg így a bíróság nemigen vizsgálja a jövedelmed. amennyiben nekik kellett volna kiírni, akkor megvizsgálja és helyetted fizette volna, aztán levonta volna, ha lesz munkád.
"14000 ft egyéb, nem bejelentett munkát is...ami ADÓZIK! "
Hmm ez eléggé paradoxon, nem gondolod? :D Ha nem bejelentett nem adózik, ha adózik, akkor pedig bejelentettnek kell lennie. Amúgy meg azért elég furcsa, hogy hónapok óta 30 valahányezerből élsz meg úgy, hogy még gyt-t is fizetsz. Na mindegy.
Fizesd szépen, mert hiába vagy te munka nélkül, a gyerek növekszik, eszik, és még az a 10ezer is baromi kevés, amit nem is fizettél meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!