Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idősen lett a gyermeked...

Mennyi idősen lett a gyermeked szobatiszta?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 10:17
1 2
 1/19 sandrachnologic ***** válasza:

2,5 évesen nappalra teljesen. Kisfiú egyebkent es pont a tel kozepen...

Most lesz 4 júliusban, éjjelre meg pelus kell. Meg mielott okoskodás lenne, nem vagyok lusta leszoktatni rola es nem, nem kényelmes igy. Orvossal is bszeltunk, 5 eves korig rendben van.

2015. ápr. 9. 10:20
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindhárom 3 évesen.
2015. ápr. 9. 10:21
 3/19 anonim ***** válasza:
2 hónap múlva lesz 3 éves a fiam és egyszerűen nem akar szobatiszta lenni. Nem vagyok lusta, próbáltuk már mindenhogy, de ha leveszem róla a pelust, képes fél délelőtt is tartogatni a pisit, amíg már nem bírja tovább és szó nélkül bepisil. A veséjét inkább nem tenném tönkre, úgyhogy bízom a nyárban.
2015. ápr. 9. 10:44
 4/19 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok de én úgy gondolom hogy normális stílusban feltettem agy kérdést. Mi az "hogy még mielőtt okoskodás lenne" . Meg én olyat sem mondtam hogy lusta bárki is. Miért kell előítéleteket gyártani ellenem? Miért okoskodás hogy feltettem a kérdést? Na mindegy...

A fiam 2 éves és az ég világon semmi jelét nem mutatja hogy ő szobatiszta szeretne lenni. Fogalmam nincs hogy kezdjek neki. A bántó megjegyzésektől kíméljetek, ha lehet. THX!

2015. ápr. 9. 10:56
 5/19 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló gondolom emiatt a kérdés miatt válaszolt úgy.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2015. ápr. 9. 11:01
 6/19 anonim ***** válasza:

A lányom a második szülinapja után két héttel lett nappalra szobatiszta, egyik percről a másikra. Kint rohangált az udvaron egy szál semmibe, kitettem a bilit és mondtam, hogy szóljon, ha pisilni kell. Kiabált, hogy Anya, pisi!!! és mutatott a bilire. :-)

2 és fél évesen egyik este,fürdés után pedig mondta, hogy nem kell "peli"... azóta ágytiszta is. Nagyon szerencsések vagyunk!

2015. ápr. 9. 11:01
 7/19 anonim ***** válasza:

1. válaszoló:a mi gyerekorvosunk azt mondta,6,de akár 7 éves korig is normális lehet az éjszakai bepisilés.Ez hanem a gyerek idegrendszeri érettségétől függ....

Kérdező:

1. gyerek(fiú):2 évesen ágy és szobatiszta lett

2. gyerek(fiú):3 évesen lett szobatiszta,az ágytisztaság(éjjel)még nem 100%-os.Délutáni alváskor nincs gond.Lassan 7 éves lesz.

3. gyerek(lány):2.5 éves,abszolút pelenkás,de sokszor kéredzkedik a bilire pisilni.

2015. ápr. 9. 11:09
 8/19 anonim ***** válasza:
A 7. vagyok.Úgy értem,hogy ez nem tőlünk,hanem a gyerek idegrendszerének érettségétől függ.
2015. ápr. 9. 11:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező,ez nem ellened irányult(az okoskodás),hanem a sok lehurrogó,észt osztó,"az én gyerekem már 1 éves teljesen szobatiszta,Te lusta szülő vagy" válaszoló ellen.
2015. ápr. 9. 11:11
 10/19 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Én is és az 1. válaszoló is a linkelt kérdés miatt említette a lustaságot, nem ellened irányult, kár volt így felkapni a vizet.
2015. ápr. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!