Mennyi idősen lett a gyermeked szobatiszta?
2,5 évesen nappalra teljesen. Kisfiú egyebkent es pont a tel kozepen...
Most lesz 4 júliusban, éjjelre meg pelus kell. Meg mielott okoskodás lenne, nem vagyok lusta leszoktatni rola es nem, nem kényelmes igy. Orvossal is bszeltunk, 5 eves korig rendben van.
Ne haragudjatok de én úgy gondolom hogy normális stílusban feltettem agy kérdést. Mi az "hogy még mielőtt okoskodás lenne" . Meg én olyat sem mondtam hogy lusta bárki is. Miért kell előítéleteket gyártani ellenem? Miért okoskodás hogy feltettem a kérdést? Na mindegy...
A fiam 2 éves és az ég világon semmi jelét nem mutatja hogy ő szobatiszta szeretne lenni. Fogalmam nincs hogy kezdjek neki. A bántó megjegyzésektől kíméljetek, ha lehet. THX!
Az első válaszoló gondolom emiatt a kérdés miatt válaszolt úgy.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
A lányom a második szülinapja után két héttel lett nappalra szobatiszta, egyik percről a másikra. Kint rohangált az udvaron egy szál semmibe, kitettem a bilit és mondtam, hogy szóljon, ha pisilni kell. Kiabált, hogy Anya, pisi!!! és mutatott a bilire. :-)
2 és fél évesen egyik este,fürdés után pedig mondta, hogy nem kell "peli"... azóta ágytiszta is. Nagyon szerencsések vagyunk!
1. válaszoló:a mi gyerekorvosunk azt mondta,6,de akár 7 éves korig is normális lehet az éjszakai bepisilés.Ez hanem a gyerek idegrendszeri érettségétől függ....
Kérdező:
1. gyerek(fiú):2 évesen ágy és szobatiszta lett
2. gyerek(fiú):3 évesen lett szobatiszta,az ágytisztaság(éjjel)még nem 100%-os.Délutáni alváskor nincs gond.Lassan 7 éves lesz.
3. gyerek(lány):2.5 éves,abszolút pelenkás,de sokszor kéredzkedik a bilire pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!