Létezik ma Magyarországon az emberek szemében ideális családmodell?
Szerintem ilyen nincs. Talán annyi, h a szülők együtt neveljék a gyereket.
De innen GYK-ról arra következtetek, hogy ha 1 gyerek van, az a baj, mert önző vagy, ha 2 az a baj, ha 3, akkor az, mégis miből tartod el, stb stb... a 4-5-...ről ne is beszéljünk. Mindenki csak beszól mindenért.
Vannak minták, példák, vágyak szerintem mindenkiben. Amikor kislány voltam és megláttam egy csinos anyukát akkor azt mondtam na így igen én is így szeretném megélni, hogy csinos maradok, meg is tehessem, hogy adjak magamra ezáltal egy kiegyensúlyozott anyukája lehessek a gyermekemnek. Es úgy is lett! Nagyon boldog vagyok! Kertes ház, kutya, autók, nyaralás, viszonylag jó munkahelyem is van időben legalábbis családbarát. Azt hiszem még egyszer át szeretném élni azt a csodát amikor várandós lettem!
Társadalmilag szerintem a 2 gyerek az elfofadott. Anya apa, gyerekek esetleg, ha lelep a ferj meg elfogadott a pótapuci aki imadja az új csaladjat persze :) Az én szememben minden ideális amitől egy család tenyleg boldog lehet. Ez mindenkinek picit mas. Az biztos boldog anyuka= boldog ferj es gyerek
Szerintem is változó. Az biztos, hogy ha apa-anya szépen élnek és nem veszekednek + szeretik egymás a testvérek is, az idillinek tűnik az emberek szemében.
Én egyke vagyok, ezért nekem mindenképpen két-vagy több gyerekes az álomcsalád. De ettől még apa, anya és egy gyerek is alkothat simán boldog családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!