Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt már közületek valaki...

Járt már közületek valaki pszichológushoz? Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. ápr. 2. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Jartam. De semmit nem segitett. Beszelgetni meg a ferjemmel is tudok.
2015. ápr. 3. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Jártam, gyerekként is, meg is oldódott a probléma, és később, fiatal felnőttként is, akkor is sokat segített.
2015. ápr. 3. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
jártam, kettőnél, az egyik semmit se segített csak hümmögött de a másik igen, összesen asszem 5x voltam és rávezetett dolgokra, adott pár tanácsot de főleg engem vezetett rá dolgokra, jól esett megbeszélnem vele a párkapcsolati dolgaimat mert utána a párommal is beszéltem erről természetesen, de már higgadtan, átérezve az ő oldalát is és így sokkal több értelme volt megbeszélnem vele a bajokat, mint ha bőgve vagy lelkileg feldúlva, csőlátásban tettem volna
2015. ápr. 3. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

ja és a korrektet onnan ismered fel, hogy nem csak dumálgatni jársz hozzá, hanem kitűztök egy célt, egy megoldandó problémát és az eslő 1-2 ülésen feltérképezi a személyiséged meg magát a szitut és utána pedig haladtok a cél felé és jelzi kb hány alkalom kell hogy ha tényleg akarod ezt stb.

Ja és korrekt szakember elmondja, hogy nyugodtan válts pszihológust menet közben ha úgy érzed nem jó felé haladtok, max a következővel innen veszitek fel a fonalat.

Aki csak beszélget veled egy órát tízezerért na az a kidobott pénz, mert azt lehet egy olcsóbb étteremben egy baráttal, a pároddal is.Csak ugye az ismerős elfogult, nem biztos hogy meg sértene, és nem tud objektív lenni, míg a szakember rávilágít arra amit te vagy a barátod nem láttok stb

2015. ápr. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!