Közületek használt valakinek használt hogy elment pszichológushoz?
Figyelt kérdés
Úgy értem például le tudta küzdeni a kisebbségi komplexusát vagy leküzdötte a személyiségzavarát vagy hasonló mentális "betegségeket".Szóval sikeres volt a pszichológus általi "kezelés"?2010. jún. 22. 00:08
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem , csak az alvászavarom szűnt meg , az is gyógyszer által
de sok történetet mesélt (persze név nélkül)és ha a fele is igaz akkor megéri próbálkozni , csak én állok hozzá negatívan pl hipnózis nem megy nekem , relaxációs dolgokat meg valahogy nem tudom komolyan venni
2/8 anonim válasza:
nekem nem. viszont a pszichiáter segített.
3/8 anonim válasza:
nem segitett,csak a pénzt huzta le.
4/8 anonim válasza:
Se nekem, se barátaimnak nem segített még egy pszichomókus se, csakis a gyógybogyók tűnnek használhatónak, azok is csak addig, amíg szedi az ember, aztán ha elég jó volt a gyogyi, akkor meg az elvonás lesz iszonyú
5/8 anonim válasza:
Nekem se segített a pszichológus, de a pszichiáter se.
6/8 anonim válasza:
A relaxációt meg a hipnózist velem sem tudta megcsinálni...azóta mással próbálkozik, de annak sincs túl nagy sikere, szóval nekem sem nagyon használ, pedig már 2 éve járok hozzá. De azt mondta, hogy az is eredmény, hogy nem romlott az állapotom és hogy ez egy nagyon hosszú folyamat, ami több évig is eltarthat...
7/8 anonim válasza:
Én 3 éve járok, és most kezdődött el valami javulás féleség, most alakutak ki úgy ki a dolgok, hogy jól tudjunk dolgozni együtt.Ha valakinél nem használható a hipnózis, vagyis nem tud transzba esni, akkor talán még mindig nincs akkora bizalma a terapeuta felé, mert az nagyon fontos. És igen hosszú folyamat, egyik hétről a másikra ne várjon az ember csodát!!
8/8 anonim válasza:
Tavaly február óta járok pszichiáterhez.Elmúlt a depresszióm,az önbizalomhiányom,kisebbségi érzésem,szociális fóbiám,szorongásom,alvászavarom,bár utóbbi gyógyszeres kezelés eredményeképp.A nyugtatót már hónapokkal ezelőtt elhagytam,és sztem az antidepi sem kell már sokáig.Ez évtől pedig rágyúrtunk a hipnózisra.Nekem rengeteget segített!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!