Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi tortenik a gyereke...

Ilyenkor mi tortenik a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Anyuka ongyilkos lesz. Apuka meg egyedul segitseg nelkul nem tud eljarni dolgozni. Hova kerulnek a gyerekek?
2015. márc. 31. 07:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Úgy néz ki, mint aki változtatni akar? Fennhéjázó, flegma...
2015. márc. 31. 19:23
 22/32 A kérdező kommentje:
A gyerekeket apuka neveli? Van segítsége? Hogy boldogul?
2015. márc. 31. 19:49
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem szállnál le rólam?
2015. márc. 31. 19:51
 24/32 anonim ***** válasza:
Apuka és annak a nővére neveli. Ő se tudna dolgozni, így kell a segítség. Egyébként pedig inkább a gyerekek lelkivilágát is nézni kéne, nemcsak, hogy hova kerülnek. Eddigi biztos pont, akit a világon a legjobban szeretnek, azt többé nem látják és nem értik miért. Értem, hogy ez egy ilyen tudatállapot, de ha van segítség, miért nem lehet élni vele?
2015. márc. 31. 20:04
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És hogy viselték a gyerekek?
2015. márc. 31. 20:07
 26/32 anonim ***** válasza:
pislantottam!
2015. márc. 31. 20:13
 27/32 A kérdező kommentje:
Teljesen normális kérdést nem törölnek. Persze, az látszik hogy neked más a normális mint egy intelligens embernek.
2015. márc. 31. 20:15
 28/32 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, én inkább anyukát ismertem, de biztos egy életre szóló trauma nekik.Már több ismerősünk lett öngyilkos, 2 anyagiak miatt, ennél az anyukánál totál nem értettük, azért is írtam, hogy egy bekattanás lehetett nála, pánikrohammal kezelték egyébként.Ha gondolod írd le privibe mi a gond, szerintem nincs olyan amit ne lehetne megoldani.
2015. márc. 31. 20:21
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Írok
2015. márc. 31. 20:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Kedves válaszadók, azért ti sem vagytok semmik, egy segély kiáltás, igen lehet olyan állapotban, amikor ezt találja a legjobb megoldásnak. És elég szörnyű, hogy nem tud kezelésre járni, mert nincs segítsége, nincs megoldás rá, hogy ne süllyedjen még jobban el a depiben. Inkább megoldást kéne keresni és nem úgy válaszolni, hogy még jobban elmélyedjen benne. A flegma válaszadás se véletlen.
2015. márc. 31. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!