Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? A...

Mit tennétek a helyemben? A párom makacs, mit egy öszvér.

Figyelt kérdés

A férjem makacs, mint egy öszvér.

Most tervezzük a második babánkat és a férjem hallani sem akar arról az orvosról, akinél az első született, mert drága. Én nagyon szerettem a dokit, maximálisan megbíztam benne, nagyon jó orvosnak tartom, tény hogy tényleg nem a legolcsóbb, de legalább jó szakember.

Én nem szeretné másik orvoshoz menni, de a férjem hajthatatlan. Arról nem is beszélve, hogy a kislányom programozott császárral született, és a doki szerint a másodikra sincs nagy esélyem természetes szülésre.

Hogy győzzem meg a fafejű párom, hogy én igenis hozzá akarok járni? Már mindent bevetettem, mindennel érveltem.

2010. febr. 17. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Mondd neki, hogy ha majd neki urológushoz kell menni, reméled neki sem lesz mindegy ki turkál ott.
2010. febr. 17. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak, Te egy szülésnél, legyen az császár vagy természetes, teljesen rá bízod magad (a legintimebb területeidet is beleértve) egy másik emberre, orvosra. Egyáltalán nem mindegy, hogy állsz az illetőhöz, és megbízol-e benne. A 9 hónapig tartó vizsgálatokról nem is beszélve. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a párod nem érti meg. Ha mással nem tudod meggyőzni, mutasd meg neki a válaszainkat (szerintem lesz még pár).
2010. febr. 17. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a pénz nagy úr, de nem mindenáron, főleg, ha megtehetitek.

Pont a nőgyogyi az, akiben tökéletesen bízni kell. Igaza van az előző válaszolóknak.

Én pl. a neten fénykép alapján választottam dokit, mert olyan mosolygós. Élőben még szimpibb volt. A következőt is nála szeretném szülni, pedig majdnem 50%-kal emelte az árait...

2010. febr. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!