Mit tennétek a helyemben? A párom makacs, mit egy öszvér.
A férjem makacs, mint egy öszvér.
Most tervezzük a második babánkat és a férjem hallani sem akar arról az orvosról, akinél az első született, mert drága. Én nagyon szerettem a dokit, maximálisan megbíztam benne, nagyon jó orvosnak tartom, tény hogy tényleg nem a legolcsóbb, de legalább jó szakember.
Én nem szeretné másik orvoshoz menni, de a férjem hajthatatlan. Arról nem is beszélve, hogy a kislányom programozott császárral született, és a doki szerint a másodikra sincs nagy esélyem természetes szülésre.
Hogy győzzem meg a fafejű párom, hogy én igenis hozzá akarok járni? Már mindent bevetettem, mindennel érveltem.
Hát igen, a pénz nagy úr, de nem mindenáron, főleg, ha megtehetitek.
Pont a nőgyogyi az, akiben tökéletesen bízni kell. Igaza van az előző válaszolóknak.
Én pl. a neten fénykép alapján választottam dokit, mert olyan mosolygós. Élőben még szimpibb volt. A következőt is nála szeretném szülni, pedig majdnem 50%-kal emelte az árait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!