Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel szeditek ki a makacs...

Mivel szeditek ki a makacs foltokat (kaka)?

Figyelt kérdés
Bekakált kisfiam a gatyóba, rögtön kimostam szappannal, éppen mostam, be is raktam a gépbe. De benne maradt. Utána másfajta áztatóval áztattam, megint mostam, de még mindég benne van. Nem is érdekelne, ha egy egyszerű gatyó lenne,(kidobnám) de nem az (egy Verdás, amit most kapott)
2011. nov. 25. 07:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Én beásztattam arieles vízbe.Utána pedig kimostam és mindíg kijött.

Szerintem nem mindegy milyen a mosopór.Anyáék egyszer tomit vettek és még a vért se hozta ki.Szerintem erősen szennyezettekhez már kell az Ariel.(persil sem szedi ki a kakit)

2011. nov. 25. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én Vanish-t használok,eddig minden folt kijött!
2011. nov. 25. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Vanish szappan nagyon jó,próbáld ki.
2011. nov. 25. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szintén Vanish szappan, fél, 1 óra állás és mintha nem is lett volna folt... :-)
2011. nov. 25. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a Vanishra szavazok :)
2011. nov. 25. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Határozottan Vanish!!
2011. nov. 25. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A Clorox color ugyan olyan jó mint a Vanish és nem marja szét a kezed sem.
2011. nov. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!