Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A különleges, ritka nevek...

A különleges, ritka nevek közül melyiket adnád gyermekednek? ( fiú/lány nevek)

Figyelt kérdés

2015. márc. 25. 22:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Különleges, ritka lánynevek közül a Domitilla, Jana, Mirella és a Tília tetszik. De nagyon szimpatikus még a Szelina, Médea, Niobé, Pandóra, Penelopé, Ariella, Apollónia és a Fédra is. Valamiért az ilyen "görög" hangzású nevek kifejezetten bejönnek. :D

Különleges fiú nevek közül a Zente a favorit. De tetszik még a Trisztán, a Miron, a Zerind és a Dalton. :) Esetleg a Larion és a Korvin is számításba jöhetne. :)

2015. nov. 23. 12:17
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Lànyom Zille,

Egyèbkènt nekem sincs "àlltalànos"nevem vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg, mègsem okozott gondot.(M. Èdua Benigna a nevem) Mindig büszke voltam rà ès egyèbkèng is úgy gondolom akit csúfolni akarnak fogjàk is akàrhogy hívjàk!! Egy Flóra, Krisztina, Eszter is csúfolhatò ugyan úgy. Engem az akaszt ki mkor a vezetèknèvvel együtt összeolvasva lesz valaki neve "vicces" pèldàul ismerek egy csalàdot ahll a gyerekek neve: Erdei Tündèr, Erdei Manó. Vagy a Zöld Alma, Tavasz Napsugàr stb...

2015. dec. 1. 11:31
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Még nincs gyerekünk, de a közös kedvenc fiúnevünk a Trisztán.

Lánynevek közül a Jana, Szira, Tessza, Amélia, Eliza, Elena, Fédra, Freja, Frida, Hedda, Krisztabell, Nola, Odett.

2015. dec. 11. 22:38
 34/35 anonim ***** válasza:

Bereniké nekem tetszik, csak a férjem szerint lecigányoznák szegénykét, ha nem látnák, és csak a nevét hallanák.

A Dolli pedig totál befutó, ha lesz 4. gyerek, benne lesz a top 3-ban.

2016. febr. 7. 18:48
 35/35 anonim ***** válasza:

Nekem a kislányom Tirza. Imádom a nevét.

Fiú nevek közül szeretem a Maximot, Zénót, Zentét és Teodort.

2022. aug. 30. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!