Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem nekem kéne most a középpon...

Nem nekem kéne most a középpontban lennem?!

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok, bármelyik nap szülhetek. A férjem és az édesanyám nem jönnek ki jól egymással sajnos... a férjem nem akarja, hogy akár vajúdás alatt is ott legyen az anyám...ő viszont ott akar lenni... Akkor majd nekem kell elviselnem az ő cívódásukat, miközben vajúdok???!!! :( Miért csinálják ezt?
2010. febr. 17. 12:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti válaszadónak válaszolnék... igen, a párom bent lesz, anyu meg kint, de nekik nem is kell egy szobában lenni ahhoz, hogy forrjon a levegő...sajnos. Ez itt a legnagyobb probléma...
2010. febr. 17. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor anyukádnak ne szóljatok, mikor indultok szülni. Felesleges, hogy elrontsák neked ezt a szép napot. Egyébként meg nem is értem, felnőtt emberek.... :((
2010. febr. 17. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szóltam anyukáméknak, amikor elment a magzatvizem, de 15 órát vajúdtam, és ők végig ott toporzékoltak az ajtóban. Totál kiborították a személyzetet, akik rajtam vezették le a dühüket. Szuper volt. Szerintem, ha lehet ne szólj neki, csak ha már megvan.
2010. febr. 17. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Én már benn feküdtem.A páromat hívtam hajnalban,hogy lassan szedelőcködjön,mert elfolyt a víz és jöjjön.Senki másnak nem szóltunk,csak amikor már megvolt a lányunk délelőtt és 3-ban hagytak minket a szülőszobán,akkor kezdtünk el telefonálgatni.kora du.amikor már jobban magamnál voltam hívtam anyát és mondtam neki,hogy hozzon kaját este.

Szerintem feleseleges,hogy anyukád kinn üljön.Utána sem lesz energiád sok mindenre,pár órán keresztül,a babát meg ugysem láthatja,mert vizsgálják.

Neked meg a feszültség nem fog hiányozni.Ígérd meg neki,hogy ő lesz azelső,akit felhívsz,de gondolom,amúgy sem lenne más...

2010. febr. 17. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ez elég egyértelmű: anyukádat csak akkor kell és szabad értesítnei, ha megvan a baba. Felesleges neked ezen stresszelned ott, majd azért lesz császár, mert ilyen h.lyeségen aggódsz...

Ráér megtudni akkor is, nem marad le semmiről. Elképzelésem sincs, mi a csudát akarna ott álldogálni a kórházban pl. 18 órán át... (ne legyen annyi!)

2010. febr. 17. 21:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Sokat segítettek!
2010. febr. 18. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!