Vannak itt olyanok akik szembe mennek a "normákkal"? (Pl. Fiatalon gyermekvállalás, ilyesmik)
"Igen, elítélnek sokan, mint pl a 8as válaszoló. Sok az ilyen undorító patkány, mint ő. Viszont sok dicséretet is kapok, hogy ennyi idősen már van saját ház, és milyen okosak a gyerekeim. :)"
Undorító patkány?! Mégis mire fel puffogsz itt nekem?
Épp azt írtam, normális háttérre szülni megy manapság ritkaságszámba. Ha téged dicsérnek, milyen ügyesek vagytok, akkor nem rólad írtam azt, nem nyilvánvaló?
Én azokról beszélek, akik élnek akár egy fizuból, az is minimálbér (vagy fizetés sincs, anyuka életében nem dolgozott), de azért jöjjön a harmadik gyerek is, majd megoldjuk... A megoldjuk meg inkább ne részletezzük, mit jelent...
Mi is 5év együttélés, saját családi ház 2autó és házasság után 30éven túl vállaltunk 3gyereket. Akkor ezek szerint ez sem normális. :))
De nekünk így a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!