Beszélhetnék olyan leszbikus anyukákkal, akiknek sikerült a gyermekvállalás?
szeretnék segítségét kérni, olyan leszbikus anyukáktól, akiknek sikerült gyereket vállalni párjukkal.
Mivel a barátnőm és én tervezzük, hogy szeretnénk gyerekeket 2-3 éven belül. De nem tudjuk, hogy hogy kezdjünk hozzá vagy, hogy egyáltalán van-e értelme.
Nem azok a megoldások érdekelnek, hogy feküdjön le valamelyikünk egy buliban valakivel... és hasonlók...
Esetleg valakinek van tudomása ilyen személyről, aki leszbikusként vállalt gyereket és nem heteroszexuális kapcsolatból született gyermekét neveli újdonsült párjával?
mert egészségesebb csonka családban felnőni, ahol az apamodell kéthetente egy hétvége, és néhány csekk, ugye? az apamodell rossz elnevezés, nem csak egy apától tudja megtanulni, lehet nagyapa, szülők legjobb férfi barátja, stb. ezt nem az ujjamból szoptam, nálam és gyanítom itt minden válaszolónál nagyobb szaktudással rendelkező személyek írták le, könyvben.
kedves kérdező! mesterséges megtermékenyítés spermadonorral megoldást jelenthetne, más ötletem sajnos nincs.
Mi a normális? Ez relatív!! Azért nem normális, mert valami nem olyan mint tr? Zavar, hogy különbözik tőled? Mégis milyen joggal mondod meg a másiknak, hogy ez abnormális? Ismered a személyt? Tudod mi a háttere? Tudod, hogy szereti a barátnőjét? Tudod, hogy felnevelnék azt a gyereket? Te mégis honnan tudod, hogy két anya nem mutatna jó példát? Mert te azt mondod? Mégis te ki vagy? Egy ember...ők is azok. Miért kéne mi emverek bárki felett ítélkezzünk/rendelkezzünk? Nem veszed észre, hogy olyan berögzült a gondolkodásod, mint a társadalomnak? A társadalom ezt elítéli? Te is elítéled, mégszép. Miért is?
Na, most már a kérdezőhöz szólok: nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok, mármint milyen jogi úton, de szerintem két anya feltud nevelni egy vagy több gyereket.
Lehet lepontozni, mert volt merszem VÉLEMÉNYT NYÍLVÁNÍTANI nem törödve a társadalmi ELVÁRÁSOKKAL.
17/L/Bi
Nagyon el vagy tévedve. Ezt a rasszista része mondja a társadalomnak. Egyébként csak mondom simán fogadhatnak örökbe egyneműek, csak egyedülállóként teszik ennyi.
Másrészt a legtöbb ilyen baba szivárvány családba születik, ahol van apuka is, csak külön élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!