Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik szembe mennek a "normákkal"? (Pl. Fiatalon gyermekvállalás, ilyesmik)

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk.a.férjem eljött gyedre a fiunk 7,5 hónapos korában, én pedig visszamentem dolgozni. Szokatlan, bár mi több ilyen családot is ismerünk.
2015. márc. 22. 17:34
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Normákkal? Az annak számít hogy úgy éreztem kombinált teszt nélkül is egészséges babám fog születni? Csak mert majdnem mindenki megcsinaltatja amennyire tudom.
2015. márc. 22. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Mi 7 év együttélés, saját ház , saját 2 autó, és esküvő után vállaltunk tudatosan egy gyereket. És nem lesz testvére.

Ez eléggé eltér a normától?

2015. márc. 22. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Nemtudom annak számít-e, de nekem 17 évesen született az első gyerekem. Most 24 vagyok és 3 gyerek van.
2015. márc. 22. 17:51
 5/16 A kérdező kommentje:

Mi fél év után költöztünk össze a mostmár férjemmel,

18 éves voltam mikor feleségül vett és a 20-at töltöttem majdnem mikor meglett a baba.

Titeket nem szólnak meg?

Mi sok bántást kapunk...

2015. márc. 22. 17:52
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

ne haragudj, de mi a norma? És kit érdekel?

Én fél év után, 19 évesen férjhez mentem, 20 évesen szültem. 19 éves házasok leszünk 4 hét múlva...

NEm érdekelt, ki mit mond, mert semmire sincs garancia...

2015. márc. 22. 17:59
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen, szembementünk. A férjemmel 25 év korkülönbség van köztünk. 4 közös gyerekünk van, a legkisebbnél 53 éves volt, amikor megszületett. Neki egyébként ez a 2. házassága, az elsőből van két felnőtt gyerek, tehát összesen 6 gyereke van. Ez már önmagában elég volt a megjegyzésekhez, persze nekem is jutott a 4 gyerek miatt bőven, akár idegenektől is. Rengeteg bántást, rosszallást kaptunk. Mára elfogadta a család a döntést, barátaink is vannak bőven.
2015. márc. 22. 17:59
 8/16 anonim ***** válasza:
60%

"Mi 7 év együttélés, saját ház , saját 2 autó, és esküvő után vállaltunk tudatosan egy gyereket. És nem lesz testvére.

Ez eléggé eltér a normától?"

Igen, én azt tapasztalom, hogy eltér. Sokan nem foglalkoznak olyan lényegtelen dolgokkal, minthogy megteremteni a hátteret. Hanem csak szülnek, és majd lesz valami...

Látod, rögtön le is pontoztak téged!

2015. márc. 22. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:

A lányomék 22évesen vállaltak tudatosan gyereket, saját kertes ház, 2 saját autó mellett, 6 év együtt járás, 2 év együttélés után. Tehát a feltételeket nemcsak 30 év felett lehet megteremteni. A fiú is csak 23 éves múlt (mégis nagyon jól keres, s a nagyszülei is nagymértékben segítik).

Mi 45 évesen nem állunk olyan jól, mint ők (pedig én sem keresek rosszul, de a még itthon élő 3 gyerek sok pénzt el is visz.)

2015. márc. 22. 18:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Köszi 8, látod, téged is lepontoztak.

Amúgy mi is 30 alattiak voltunk, amikor született a gyerek.

2015. márc. 22. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!