Vannak itt olyanok akik szembe mennek a "normákkal"? (Pl. Fiatalon gyermekvállalás, ilyesmik)
Mi 7 év együttélés, saját ház , saját 2 autó, és esküvő után vállaltunk tudatosan egy gyereket. És nem lesz testvére.
Ez eléggé eltér a normától?
Mi fél év után költöztünk össze a mostmár férjemmel,
18 éves voltam mikor feleségül vett és a 20-at töltöttem majdnem mikor meglett a baba.
Titeket nem szólnak meg?
Mi sok bántást kapunk...
ne haragudj, de mi a norma? És kit érdekel?
Én fél év után, 19 évesen férjhez mentem, 20 évesen szültem. 19 éves házasok leszünk 4 hét múlva...
NEm érdekelt, ki mit mond, mert semmire sincs garancia...
"Mi 7 év együttélés, saját ház , saját 2 autó, és esküvő után vállaltunk tudatosan egy gyereket. És nem lesz testvére.
Ez eléggé eltér a normától?"
Igen, én azt tapasztalom, hogy eltér. Sokan nem foglalkoznak olyan lényegtelen dolgokkal, minthogy megteremteni a hátteret. Hanem csak szülnek, és majd lesz valami...
Látod, rögtön le is pontoztak téged!
A lányomék 22évesen vállaltak tudatosan gyereket, saját kertes ház, 2 saját autó mellett, 6 év együtt járás, 2 év együttélés után. Tehát a feltételeket nemcsak 30 év felett lehet megteremteni. A fiú is csak 23 éves múlt (mégis nagyon jól keres, s a nagyszülei is nagymértékben segítik).
Mi 45 évesen nem állunk olyan jól, mint ők (pedig én sem keresek rosszul, de a még itthon élő 3 gyerek sok pénzt el is visz.)
Köszi 8, látod, téged is lepontoztak.
Amúgy mi is 30 alattiak voltunk, amikor született a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!