Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány hónapos volt a gyermeked...

Hány hónapos volt a gyermeked amikor már ki tudott mászni a kiságyából egyedül? Ekkor már ki is vettétek az oldalsó rácsot, ugye?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne várni az oldalrács kivételével addig, míg már fent is kitud mászni..

A fiam most 9 hónapos. Kb 2 hete háttal mászik le a kanapéról is, nem fejjel. Ilyenkor már kilehet venni. Én nem veszem ki mert nem olyan a kiságya. Ha tudja hogy a tetején is kimászhat, szerintem veszélyesebb.

2015. márc. 20. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
mi nem vártuk meg, hogy ki tudjon mászni. kivettünk 3 rácsot, tudott ki-be mászkálni. mondjuk az első 2 hét húzós volt, mikor "szabadult", folyton kijött, ugye kicsi volt, nem is értette miért nem lehet éjfélig ki-be mászkálni. akkor odaültem a hiányzó rácsokhoz, így elaludt hamar, aztán 2 hét után már felfogta, hogy ez így marad, de aludni kell éjjel
2015. márc. 20. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Soha nem mászott ki az ágyból a fiam. 2 éves volt, mikor kivettünk 2 rácsot, de akkor is csak olyankor mászott ki, ha ott voltunk. 2,5 éves volt, mikor lecseréltük az ágyát. Ezt csak azért írom, hogy tudd, nem minden gyerek mászik ki az ágyából, de ha a tiéd mászós, akkor az első próbálkozás után vegyétek le a rácsot.
2015. márc. 20. 14:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Az enyém 20 hónapos, nem próbál kimászni, de szerintem már simán ki tudna. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy mi lenne ha kivennénk a rácsokat, hány órába kerülne, mire elaltatnánk. Tuti szökne azonnal.
2015. márc. 20. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Majdnem 2,5 éves a lányom, még mindig rácsos ágyban alszik, nem akar kimászni szerencsére.

Nyáron tervezek neki sima gyerekágyat venni, addig marad ez a rácsos ágy (nem kivehetőek a rácsok).

2015. márc. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!