Kimennél egyedül a kicsivel külföldre élni, dolgozni, ha úgysem köt ide semmi?
anya
(apa nincs, csóróság van, kilátástalanság, szegénység)
Vannak többen akik egyedül indultak útnak, többek között én is.
Nyelvvizsga nem kell, de nyelvtudás és szakma igen.
Az a baj, hogy teljesen tök egyedül nehéz ha a gyerek kicsi. Az ovi/bölcsi a legtöbb országban iszonyat drága. Itt 3 éves kortól van "iskola", de 2-kor már kieresztik a gyerekeket. Ki fog érte menni? Ki lesz vele ha lebetegszik?Persze ezek otthon is megoldandó dolgok.
Aztán ha gyerekkel mész ki, akkor szobát már nem tudsz bérelni, lakás kell. Az eleve nagyobb költség.
Nem mondom hogy lehetetlen, hiszen mi is kint vagyunk, de nagyon jól gondold át.
84%-os, melyik országról írtál?
én Németo-ba gondolom kicsi(jelenleg 1 év alatti babával)
vannak kint távoli rokonok(nemigen ismerem őket, nem szívesen lennék a terhükre de mondták lakhatok náluk, míg elrendezem a munkát, lakhatást, vigyáznak a kicsire stb-csak a kicsi nagyon anyás, ha nem vagyok jelen 10 perc és keres, sír, ráadásul egy faluban laknak mivel mindenkinek van autója buszközlekedsé csak iskolabuszban imerül, ami nyári szünetben, hétvégén, stb nem jár, meg csa napi 2szer, autót nem tudok jól vezetni, de talán adnának azt is, szóval vannak apró megoldandó dolgok..nem tudom mennyi a bölcsi, de nem szívesen adnám be, ha tudnak rá vgyázni, nem tudom a gyerek mennyi idős korában van el akár 8-9 óra hosszát anyja nélkül..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!