Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kimennél egyedül a kicsivel...

Kimennél egyedül a kicsivel külföldre élni, dolgozni, ha úgysem köt ide semmi?

Figyelt kérdés
és kb társalgásin megy a nyelv, megértetetd magad bankban, munkaügyiben, stb, de nyelvvizsgázni nem tudnál már középszinten?
2015. márc. 15. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
gyereket egyedulnevelo apa?
2015. márc. 15. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:

anya

(apa nincs, csóróság van, kilátástalanság, szegénység)

2015. márc. 15. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egy ilyen probalkozashoz rengeteg penzt kell osszegyujteni.. idegen orszagan alberletet talalni sem olyan egyszeru. Lehet, hogy egy evre le kell tenned a lakbert, ha frissen koltoztel ki. Aztan mire bejelented magad, munkat keresel.. tobb havi penzt kell osszegyujteni a biztonsag kedveert. Elkezdesz valahol dolgozni, de meg egy honapig penzt azt nem latsz. A babat is el kell helyezni valahol.. itt Angliaban pl olyan draga 2 eves kor alatt a bolcsi, hogy a minimalber az nem is eleg ra.
2015. márc. 15. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak többen akik egyedül indultak útnak, többek között én is.

Nyelvvizsga nem kell, de nyelvtudás és szakma igen.

Az a baj, hogy teljesen tök egyedül nehéz ha a gyerek kicsi. Az ovi/bölcsi a legtöbb országban iszonyat drága. Itt 3 éves kortól van "iskola", de 2-kor már kieresztik a gyerekeket. Ki fog érte menni? Ki lesz vele ha lebetegszik?Persze ezek otthon is megoldandó dolgok.

Aztán ha gyerekkel mész ki, akkor szobát már nem tudsz bérelni, lakás kell. Az eleve nagyobb költség.

Nem mondom hogy lehetetlen, hiszen mi is kint vagyunk, de nagyon jól gondold át.

2015. márc. 16. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagymama nincs itthon? Én egyedül mennék ki, kicsit megteremteném a feltételeket és utána vinném ki a gyereket is. Ha ez a verzió megoldható, sokkal inkább így csinálnám, minthogy itthon nyomorogjunk.
2015. márc. 16. 07:45
 6/7 A kérdező kommentje:

84%-os, melyik országról írtál?

én Németo-ba gondolom kicsi(jelenleg 1 év alatti babával)

vannak kint távoli rokonok(nemigen ismerem őket, nem szívesen lennék a terhükre de mondták lakhatok náluk, míg elrendezem a munkát, lakhatást, vigyáznak a kicsire stb-csak a kicsi nagyon anyás, ha nem vagyok jelen 10 perc és keres, sír, ráadásul egy faluban laknak mivel mindenkinek van autója buszközlekedsé csak iskolabuszban imerül, ami nyári szünetben, hétvégén, stb nem jár, meg csa napi 2szer, autót nem tudok jól vezetni, de talán adnának azt is, szóval vannak apró megoldandó dolgok..nem tudom mennyi a bölcsi, de nem szívesen adnám be, ha tudnak rá vgyázni, nem tudom a gyerek mennyi idős korában van el akár 8-9 óra hosszát anyja nélkül..)

2015. márc. 16. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ismerős ment ki egyedül, egy 10 év körüli kislánnyal. Annyit tudott, hogy rokonok szereznek neki kint munkát. Ha van ismerős ki tudsz menni, viszont várnék amíg a kicsi elfogadja jobban, hogy nem vagy vele állandóan. Esetleg kérd meg a rokonokat, hogy bébiszitteri vagy bejárónői munkát nézzenek Neked ott a faluban, hogy a bejárás ne legyen gond.
2015. márc. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!