Hány éves korában merted először egyedül hagyni gyermeked?
Több ilyen kérdés is volt már, csak a keresőt kellene használni.
Nincs gyerekem, de 5 évesen már simán otthon hagytak arra a rövid időre amíg elmentek az egy utcányira levő boltba.
Hát én most kaptam letolást, hogy miért nem viszem ki magammal az alvó négyhónapost, miközben kertet rendezek. Ha jobb idő lenne, akkor vinném, de így inkább beszaladok negyedóránként.
Sőt, azért is letolt az illető, hogy a nagyot úgy vittem oviba, hogy a pici itthon aludt az apjával(éjszakás műszak)
8 éves volt a lányom, amikor egyedül járt iskolába, onnan haza...mifelénk nem volt iskolai napközi rendszer.
Reggel hatkor elmentünk dolgozni, hétkor telefonon ébresztettem, felkelt, felöltözött, megette a kikészített reggelit, elment a suliba, 12-kor hazament...játszott, tanult, aludt...egy idő után megmelegítette a kaját mire- 4-kor- hazaértünk.
Attól függ, mit értesz rövid idő alatt.
Engem például már 6-7 évesen otthon hagytak arra az 5-10 percre amíg leszaladtak a boltba.
9-10 éves koromtól hazamentem, és otthon tanultam napközi helyett, és legalább 2-3 órát egyedül voltam otthon, míg anyumék hazaértek.
Huh, azóta elintéztem és azóta is alszanak, mint a tej :)
A fiúk pár nap múlva lesznek 3 évesek, még soha nem hagytam őket egyedül, de most mindenképp le kellett szaladnom a boltba és senkit nem tudtam megbízni, hogy átjöjjön, úgyhogy lóhalálában, 8 perc alatt megjártam.
Soha nem lehet tudni, bármikor bármi történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!