Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik névkombináció a jobb...

Melyik névkombináció a jobb csengésű? Veszna Fruzsina vagy Veszna Villő?

Figyelt kérdés
A Veszna már tuti, a második néven erősen gondolkodunk...

2015. márc. 19. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%
Szegény gyerek...
2015. márc. 19. 18:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Paraszt kommenteket mellőzni kérem :) Egyébként nem tudom miért jár rosszabbul egy szépen csengő, különleges névvel, mint a ma olyan divatos Dzseniferrel, Dzsesszikával, Hozéármándóval és társaival? Mert úgy veszem észre azok jobban elfogadottak :S
2015. márc. 19. 18:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Veszna Villő, de azt hittem, hogy a Veszna a vezetéknév:/
2015. márc. 19. 18:57
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem Veszna Fruzsina! Kicsit pezsgőbb, mégis nőies.

A Villővel már nagyon idegen a páros.

2015. márc. 19. 18:59
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az épeszű kommenteket, nekem is a Veszna Fruzsina felé húz a szívem, hogy legyen egy szokványosabb neve is :) de a Villő is nagyon-nagyon szép :) Igen, egyébként sokan gondolják, hogy a Veszna a vezetéknév, mert mifelénk nem igazán ismert ez a keresztnév (eredetileg délszláv, jelentése: tavasz, hírnök, szerintem gyönyörű)
2015. márc. 19. 19:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem először, hogy a Veszna a vezetéknév:) A Fruzsinás verziót választanám, a két v betűs szerintem túl sok együtt.
2015. márc. 19. 19:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vezetéknév 1 v 2 szótagos, akkor a Fruzsinát adnám, ha viszont ennél hosszabb, akkor a Villőt. Amúgy mindhárom név nagyon szép :)
2015. márc. 19. 20:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem a Villő az egyik leggyönyörűbb név a világon, de a Vesznához nem adnám, nem illenek össze.

A jelentésük is hasonló. Villő: tavaszhozó tündér :)

2015. márc. 19. 20:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Veszna Fruzsina
2015. márc. 19. 20:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Számomra nem idegen a Veszna név. Szépnek találom, de igazából se a Fruzsinával se a Villővel nem adnám.

Ötlet: pl. Veszna Gréta, Veszna Lívia, Veszna Miléna

2015. márc. 19. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!