Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nekem miért nem megy a karrier...

Nekem miért nem megy a karrier és a csaldtervezés egyszerre?

Figyelt kérdés
Nőként nehéz egyszerre karriert és családot tervezni. Sok nőnek összejött (Vida Rita, Kamrás Ria).
2015. márc. 19. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
ezek kik? (:
2015. márc. 19. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:

[link] (VIDA RITA)

[link] (KAMRÁS RIA)

2015. márc. 19. 16:42
 3/5 NatureDoki válasza:
Kamrás Ria gyakorlatilag egy mentor, így utólag, a kérdésre válaszolva. Egyébként miért is mondom, hogy mentor? Hát, olvasgattam régebben én is az oldalát, és nekem sokat tett már hozzá az életemhez. Kamrás Ria igazi példakép!
2015. márc. 19. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Elmennék a helyedben családállításra, ott ki tudod deríteni az okát, és azt is, hogy mi rá a megoldás, feltéve, ha tényleg szeretnéd tudni:)

Van valaki a családban, akinek nem sikerült összeegyeztetnie a karriert a családjával, vagy fel kellett adnia az egyiket a másikért?

2015. márc. 19. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem karrier, csak hókuszpókusz. A családállítás nevű színjátszókörnek méltó párja.
2015. márc. 19. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!