Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek azok, akik álladnó...

Szerintetek azok, akik álladnóan kérdezgetik, hogy mikor jön már a baba, nem gondolnak arra, hogy lehet szeretnétek, de nem sikerül?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elegem van már, a rokonokból, ismerősökből, akik minden alkalommal megkérdezik, mikor találkozunk, hogy mikor jön már a baba. 4 éve vagyunk házasok, igen, mi is szertetnénk már nagyon, de sajnos nehezen jött össze, aztán elvetéltem, azóta még nem sikerült. Az ilyen embereknek eszébe se jut, hogy mi van, ha próbálkoznak és nem sikerül? Én sose kérdezek ilyet senkitől, főleg az ilyen esetekben, ahol már pár éve házasok, mert arra gondolok, hogy lehet akarnak, csak nem sikerül és nem akarok tapintatlan lenni. Másoknak hogy nem jut eszébe?
2015. márc. 15. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez sokszor csak egy udvariassági kérdés. Természetes, hogy megkérdezik 4 év házasság után.
2015. márc. 16. 07:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Természetesen nagyon pofátlanság ilyet kérdezni.

De igazából te sem akarsz semmit csinálni, te ezeket nem akarod mondani mert akkor ezeket gondolhatják, de miért ilyen szemetek, hogy mindig kérdezősködnek.

Vagy elviseled ezt vagy tényleg megprobalod lerázni egy ilyen válasszal.

Másképp ua. marad.

A szűk csaladi kör tudja, hogy mi történt?

Vagy egyébként ilyen hébe-hóba összefutott ismerősokrol van szó?

2015. márc. 16. 08:26
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
"Akkor jön, amikor itt az ideje." Slussz, passz. Tovább nem fog faggatni, ha igen, akkor két mondatban válaszolnék, hogy eddig nem sikerült, van-e még kérdése.. Erre általában elszégyellik magukat. Ha mégsem, akkor meg kell mondani, hogy erről nem szeretnél beszélni, ne tegye föl többet ezt a kérdést, mert nem fogsz válaszolni.
2015. márc. 16. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos rengeteg a bunkó ember, én is agybajt kapok az ilyen kérdésektől. Azt kifejezetten élveztem, amikor a huszas éveimben minden rokon megkérdezte, hogy mikor megyek már férjhez, és szülök-e már (éppen pasim sem volt). Mondanom sem kell, a gyerekvállalásról is boldog-boldogtalan faggatott egyfolytában, mintha a fél városnak köze lenne hozzá. Most a kistestvér miatt kapom a nyaggatást, és azt szoktam válaszolni: "Ne félj, majd időben bejelentem". Ennyi.
2015. márc. 16. 09:23
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ilyenkor nem tudni mi a jó válasz! :/ Ha elmondod az igazat, lehet hogy elszégyenli magát és befejezi a kérdezősködést, viszont egy faluban általában megy tovább a kisboltba/postára és kipofázza.
2015. márc. 16. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Tesóméknak sokkal régebb óta nem jön össze, mégsem így kezeli a témát. Természetes, hogy férjes nőktől megkérdezik. Mondd azt, hogy pár évet még vártok, ennyi.
2015. márc. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!