Miért kapom meg többször is, hogy miért nem "éltünk még egy kicsit" mielőtt jön a baba?
Figyelt kérdés
26. szülinapomra várjuk,8éves kapcsolatba,1éves házasságba,saját lakásba.
Komolyan korai?!
2015. márc. 15. 20:28
1/15 anonim válasza:
Ezt mindenki maga tudja. Nekem korai lett volna. Nekünk is volt 26 évesen saját lakásunk, 7 éve együtt éltünk a férjemmel, de még csak 2 éve dolgoztam, még csak 2 éve éltem igazán felnőtt életet.
2/15 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy ezt még egy 26 éves nőnek is mondogatják. Szerintem ez egy tök normális életkor.
3/15 anonim válasza:
mert idiótákkal vagy körülvéve
4/15 anonim válasza:
Szerintem nem korai, én májusban leszek 27, júliusban szülök. Ha az első terhességem sikerült volna (sajnos elvetéltem), alig múltam volna 26, mikor szülök. 5 éves kapcsolat, másfél éves házasság, saját lakás, rendezett anyagiak. Nekem mondjuk nem mondogatják, hogy korai, de elnézve a velünk egyidős barátainkat, talán azért érezhetik sokan annak, mert a legtöbb embernek ennyi idősen eszében sincs még családozni, inkább buliznak. Kitolódott ez a dolog nagyon, most már az a furcsa, ha valaki nem vár legalább 30 éves koráig.
5/15 anonim válasza:
Pont ezekkel a parameterekkel szultem en is tavaly. Egyaltalan nem korai! szerintem az a fura mikor 30folott allnak neki a gyerekvallalasnak, h eljenek.. mintha a gyerekkel egyutt meghalna az ember..
6/15 anonim válasza:
Az ismerőseim közül, akik 30-on túl vállaltak gyereket egyik sem azért várt, mert bulizni akart, vagy úgy gondolta, hogy gyerekkel meghalna. Azért szültek később, mert először megteremtették a gyerekvállalás feltételeit. Olyat viszont többet is ismerek, aki felelőtlenül vállalt fiatalon gyereket és alig várja, hogy egy-egy buli kedvéért lepasszolja a gyereket.
7/15 anonim válasza:
Az emberek mindig b.aszakodnak valamivel. Ha szülsz, akkor korai, miért nem vártatok. Ha meg nem szülnél, akkor azt kérdezgetnék, hogy mikor jön már a baba...
8/15 anonim válasza:
Mert idiĂłtĂĄk, azĂŠrt. :D Ăn nĂĄlad jĂłval fiatalabb vagyok, mĂĄsodik babĂłval vagyok mindennapos ĂŠs nem gondolom hogy bĂĄrmirĹl is lemaradtam volna. Ăletem legszebb ĂŠvei ezek, megvan mindenĂźnk ami kell ĂŠs folyamatosan fejlesztjĂźk magunkat ĂŠs a hĂĄzunkat is. Ha az ember arra vĂĄrna hogy mindene meglegyen, egy fĂŠl gyerek sem szĂźletne soha. Van olyan ismerĹsĂśm aki 34 ĂŠs 36 ĂŠvesen szĂźlt jĂł kĂśrĂźlmĂŠnyek kĂśzĂŠ, aztĂĄn azĂłta putrisok lettek, mĂŠg kenyĂŠrre is alig futja. KĂślcsĂśn kĂślcsĂśn hĂĄtĂĄn, a gyerekek ĂŠrkezĂŠsĂŠvel ellaposodott az ĂŠletĂźk, onnantĂłl megszĹąntek lĂŠtezni, a kapcsolatuknak szintĂŠn annyi. Csak az adĂłssĂĄg ĂŠs a nyomor tartja Ĺket Ăśssze. Ennyit a nagy kĂśrĂźlmĂŠnyteremtĂŠsrĹl. Tudjatok megĂŠlni ĂŠs fejlĹdĹkĂŠpesek legyetek, ez a lĂŠnyeg! Nem az hogy mid van vagy hĂĄny ĂŠves vagy. Arra hĂźlyesĂŠg alapozni. Ăn 20 ĂŠvesen szĂźltem ĂŠs mĂĄr eleve a gyerekhez igazĂtom az ĂŠletemet. A szĂłrakozĂĄsrĂłl meg annyit, hogy aki azt hiszi van olyan hogy"kiszĂłrakozom magamat" az jĂł nagy hĂźlye szintĂŠn. Ăn sosem illegettem magamat rĂŠszegen bulikban ĂŠs bĂźszke vagyok rĂĄ hogy nem ĂŠltem iszĂĄkos, zĂźllĂśtt vagy ribncĂŠveket "szĂłrakozĂĄs" cĂmszĂłval. Olyan dolgok foglalkoztatnak, amiket gyerek mellett is csinĂĄlhatok. Ăs a fĂŠrjemet is. KikapcsolĂłdni MINDIG kell, gyerekkel is! ĂltalĂĄban azok esnek pofĂĄra ĂŠs laposodik el a csalĂĄdi ĂŠletĂźk/hĂĄzassĂĄguk, akik Ăgy gondolkodnak. "LegyĂŠl X ĂŠves." "Legyen ezed meg azod." Az ilyen emberekre mĂŠg vĂŠletlenĂźl sem szabad hallgatni... Tudjatok megĂŠlni, legyen hova fejlĹdnĂśtĂśk, teremtsetek lehetĹsĂŠgeket ĂŠs ĂŠrezzĂŠtek magatokat kĂŠsznek a gyerekvĂĄllalĂĄsra. Ezek az alapjai mindennek. HiĂĄba van pĂŠnzed meg hĂĄzad, hiĂĄba vagy 40 ĂŠves ha nincs meg benned az alkalmazkodĂĄs (elfelejtek ĂŠlni ĂŠs nĹnek lenni a gyerek szĂźletĂŠsĂŠvel - a gyakori hiba ugyebĂĄr), a kitartĂĄs ĂŠs mindent gĂŠpiesen csinĂĄlsz, mert szerinted ez a helyes manapsĂĄg - ĂŠs nem azĂŠrt mert Ăgy ĂRZED. SzĂłval ĂŠn csak bĂztatni tudlak. Fiatal vagyok, jĂłl ĂŠlĂźnk, boldogok vagyunk , fejlĹdĂźnk szĂŠpen, nem felejtettem el nĹ lenni ĂŠs ĂŠlni, IMĂDOK anya ĂŠs felesĂŠg lenni - kell ennĂŠl tĂśbb? Ne hallgass a begyĂśpĂśsĂśdĂśttekre.
9/15 anonim válasza:
Bocsanat, remelem olvashato. Teljesen elfelejtettem hogy ez a bongeszo nem tamogatja az ekezeteket. :(
10/15 anonim válasza:
Utolsó, komolyan, egyszer nem néztél a monitorra, miközben írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!