Miért kapom meg többször is, hogy miért nem "éltünk még egy kicsit" mielőtt jön a baba?
26. szülinapomra várjuk,8éves kapcsolatba,1éves házasságba,saját lakásba.
Komolyan korai?!
10 - es, látszik hogy nem sokat konyítasz ezekhez a dolgokhoz, de akkor legalább tájékozódj és hülyeséget ne írj...
1: Telefonról írok.
2: Ezt a gépeléskor nem látni, csak miután elküldte a szöveget. OTT lesz hibás, NEM a szövegmezőben.
Most másik böngészőről vagyok és jó. Az előzőt hónapok óta nem használtam és megfeledkeztem róla hogy ott nem mennek az ékezetek. Ennyi. Tudatlanságból ne offolgassunk már...
Szerintem nem korai, meg ezt Ti döntitek el, ilyen körülmények között, amit írtál, senkinek semmilyen beleszólása nincs.
Bár én épp elmúltam 30, amikor szültem, viszont egy viszonylag friss kapcsolatba, hiszen 1 év után lettem terhes, még össze se költöztünk... Én is ugyanezt kaptam, hogy még éljek, éljünk, nem ismerjük egymást, jajj, mi lesz, stb. Aztán mi le...tuk, amiket mondanak, azóta van 2 szép gyerekünk és így is élünk, szépen, boldogan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!