Anyukák! Mással is előfordult ilyen? (intim téma)
Sziasztok! Másfél éve szültem természetes módon, volt gátmetszésem is. Azóta olyan huzavona a szex... Nagyon szűk lettem, iszonyatosan fáj a behatolás, dokik szerint semmi bajom.. Se bakteriális, se vírusos fertőzés, se gyulladás..
Van amikor páromat is felsértem, felszakad, bereped neki is a bőr ilyenkor. Síkosítót is próbáltunk hátha úgy jobb, de semmi különbség nincs. Már teljesen elvagyok keseredve, nemcsak magam, de párom miatt is.. 25 évesen úgy megritkultak az együttléteink, pedig én nagyon kívánom, kicsi túlzással éjjel-nappal. De Ő is tudtomra adja, hogy Ő is így érez. Sajnos miattam ritkultak, mert nagyon feszélyez a fájdalom. Mitől lehet ez? Tudok ez ellen tenni valamit, hogy minden a régi kerékvágásban legyen?
20-án megint megyek dokihoz, ha van ötletek, amit mondhatnék neki kérlek ne habozzatok, írjátok le! :)
Segítségetek, ötleteitek előre is köszönöm!
Jó, hát akkor hegesedés, na.
Hegesedés, összenövés, majdnem ugyanaz. A hegek összenőnek, ezáltal szűkítik a keresztmetszetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!