Nálatok előfordult már olyan, hogy kimaradt egy hónapban a menstruáció?
Utána meg ugyanúgy megjött?
Utoljára november végén jött meg, csináltam több tesztet reggeliből is, estiből is.Több nap, hét különbséggel. Már két hete késett kb. amikor csináltam az első tesztet. Mind negatív. Valahol olvastam, hogy akkor érdemes orvoshoz menni, ha már a második ciklus kimarad.
A baba nem lenne gond, megszakítással védekezünk már kb. 1.5éve...
Máskor előfordult két hét késés antibiotikum miatt.
Én úgy lettem terhes,hogy negatív tesztből lett 6 darabom,de ekkor már 5 hetet késett. Másnap kórházba kerültem görcsökkel,ahol azt mondták,hogy méhen kívüli terhes vagyok,a 6.héten pedig már rendes terhesség volt.
Szülés után 1,5 évvel később,egyszer csak a napra pontos ciklusom elmaradt,nem foglalkoztam vele,de azt tudtam,hogy 1 millió százalék,hogy terhes nem lehetek. 2 hónap kimaradás után elmentem orvoshoz,és írt fel fog.gátló tablettát,hogy ismét beálljon a rendszer.
Menj el mindenféleképpen orvoshoz,és vizsgáltasd ki magadat. Lehet stressztől,lehet hormonváltozástól is,hogy kimarad.
Most nálam épp az ellenkezője van,hogy többször vérzek egy hónapban
Igen, mindig rendszertelen volt, kb 24-25 éves korom után kimaradt néha, aztán egyre gyakrabban, kéthavonta jött meg, majd fél évig semmi. De nekem inzulin rezisztenciám volt, mára már kettes típusú diabéteszem.
Egyébként sok mindentől kimaradhat egyszer-egyszer. Lehet stressz, hormonváltozás, felfázás, gyógyszer stb...
Egyszer előforult 26 éves koromban, amikor fél éves külföldi tartózkodás után hazajöttem. Akkor kimaradt egy hónapban, de utána megjött (az időeltolódásra fogtam).
A szoptatás alatt 14 hónapig nem menstruáltam, de az más eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!