Mamik, mit főztök/főztetek ma?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 12:28
1/18 anonim válasza:
Tegnap csináltam bolognait, ma is azt ettük. A fiam imádja, ma is betermelt egy szép adagot.
2/18 anonim válasza:
kiolvasztottam egy lebbencs levest a mélyhűtőből, estére pizzasütést tervezek.
3/18 anonim válasza:
Póréhagymás-répás szószt tettem a tésztájára csirkemell darabokkal.
4/18 anonim válasza:
Húsleves, spenót, főtt tojás, fahéjas keksz
5/18 anonim válasza:
a mama nem tudom mit főzött. Én a picinek zöldséges risotott 7hós magamnak meg tojásos tésztát csináltam.A.
6/18 anonim válasza:
Tegnap csináltam bakonyi sertésszeletet, holnapra tervezek egy kis könnyű zöldséglevest. Vettem halrudacskákat, még nem evett a lányom (19 hós), meg akarom kóstoltatni vele.
7/18 anonim válasza:
Zöldségleves, rizses hús imádják az ikreim
8/18 anonim válasza:
Rántott gomba, rántott sajt, sült krumplival ès salátával. Volt egy fèl doboz halrudacska is, azt is kisütöttem a kisfiamnak.
9/18 anonim válasza:
Ma az apuka főzött :) Sárgaborsófőzeléket és pörköltet. Tegnapelőtt húslevest és almáspitét készítettem, de az már elfogyott :)
10/18 anonim válasza:
Tejfölös krumplifőzelék sült virslikarikákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!