Másfél évesnek külön főztök/főztetek még? Leturmixoljátok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 15:59
1/10 anonim válasza:
10,5 hósomnak se főzök külön. tejet, tojást nem ehet, de a többit igen ...persze kis darabkákat kap, de a nagyobbakkal is időnként megbirkózik. a zsömlét is egybe kapja és bele harapdál. na persze figyelni kell rá. a gyümölcsöket szoktam jobban összeturmixolni neki inkább
2/10 anonim válasza:
1 éves kora óta azt eszi a fiam, amit mi. Turmixolni miért kellene egy 1,5 évesnek?
3/10 anonim válasza:
Turmixolni dehogy is. Rágjon az a gyerek.
Nem főztem külön egyiknek sem, kivéve ilyen nagy kedvenceket.
4/10 anonim válasza:
nem főztem neki külön és nem is turmixoltam le neki.
viszont odafigyeltem, hogy mit főzök, milyen hozzávalókból és kevésbé fűszereztem
5/10 anonim válasza:
A nagyobbik gyerekem 1,5 évesen csak a homogén főzeléket volt hajlandó megenni, hozzá a rántott csirkét harapta. A kisebbiknek simán evett minden darabost és a mi ételünket. Szóval szerintem gyereke válogatja. De a saját kedvemért nem turmixolnék.
6/10 anonim válasza:
sosem főztem neki külön
6 hónaposan már a húslevest ette
1 évesen már a húst rágta, semmit sem turmixoltam csak villával törtem össze
7/10 anonim válasza:
Ritkán főzök neki mást, mint amit mi eszünk, néhány étel van csupán, amit még kihagyok nála (gombapörkölt, rántott gomba, chilis bab, stb). Tehát kb. 2-3 hetente egyszer fordul elő.
8-10 hónapos kora óta nem turmixolok, max apróbb darabra vágom.
8/10 anonim válasza:
a 11 hónaposomnak se főzök külön. nem eszünk csípős vagy túl fűszeres ételeket.
kb. 9 hónapos kora óta nem turmixolok neki.
9/10 anonim válasza:
Nem főztem külön talán olyan 10-11 hónapos koráig csak, turmixolni sem turmixoltam kb 8-9 hónapos korától,azért ha nincs semmi érzékenység-e SZINTE mindent ehet 11-12 hónaposan is már.
10/10 anonim válasza:
A kisfiam 11 hós korától ugyanazt eszi, amit mi. A pépes ételeket pedig elég korán el kellett hagynunk, mert annyira szeret rágni, hogy már 9 hónaposan haraota az almát, elrágicsálta, a héját pedig kiköpte:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!