Miért nem tudom eladni a kisfiam ruháit? Min változtassak?
2010. febr. 15. 15:15
1/7 anonim válasza:
Nem adod túl drágán, az biztos nem lehet gond. Esetleg próbáltad már ruhacsomagként(méretre válogatva) eladni? Feltehet 1 ft-ért és teszel rá minimálárat. Én pl. nem szeretek 400 ft-os tételre licitálni, ha nem találok mást az eladónál, mert a postaköltség még egyszer annyi és 800 ft-ért már nem veszem meg.
2/7 anonim válasza:
Csak jó cuccot tegyél fel 1 ft-ra, amit érdemes 500 ft-os kiemelésre rakni, ezáltal többen megnézik a többi aukciódat is.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem túl drágán adod... egy rugiért 450 meg egy melegítőért 650 szerintem sok. Én 120 db-os márkás ruhacsomagot tettem fel 3000-ért és azt se vitték el. Pedig a fele vadi új volt, sose volt a gyereken és mégsem. :S Szóval nem csak az ár miatt nem veszik hanem azért is mert nagyon sok a kínálat és kevés a kereslet.
De azért próbáld meg csomagban feltenni, hátha úgy jobban elviszik és szerintem csökkentsd az árat mert ezt ha így összeszámolod elég sok...:S
4/7 anonim válasza:
Javítsd ki a saját oldalon lévő 10 napos fizetési határidőt, szabálytalan, és CSERE is tilos!!!
Kicsit kedvesebbre is fogalmazhatnád a szöveget, én biztos nem vásárolnék nálad, a szöveged miatt.
5/7 anonim válasza:
Ja, és érdemes az aukció leírásában a többi termékedre ia fehívni a figyelmet.
6/7 anonim válasza:
és a citromfacsarónál vedd már le a 150 ft-os árcédulákat, nem kell mindenkinek tudni, hogy mennyi rajta a hasznod:((((((((((
7/7 anonim válasza:
Már megint egy hírdetés!!!
Modik merre jártok ilyenkor???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!