Nagyon jó áron van most a Libero a DM-be. Pamperst használunk,15 kg a kisfiam,18 hónapos. Érdemes váltanom, vagy inkább ne változtassak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 09:12
1/9 A kérdező kommentje:
Éjjelre használunk Pamperst, és nagyon bevált. A pénzzel meg nem nagyon dobálózhatunk, hogy ha nem jó.
2010. aug. 1. 09:14
2/9 anonim válasza:
Mi is pamperst használunk,de most vettünk liberót(tegnap).Nagyon szuper,nekünk úgy tűnik,hogy beválik.
Talán egy kicsivel vastagabb,mint a pampers.Az ára miatt vettük mi is.Nagyon megéri!
További szép napot!
3/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam a liberót is, de nekünk csak a pampers vált be.Ha pamperst használsz, akkor van most a DM-ben egy nyereményjáték. Kuponokra lehet beváltani a blokkokat.Így ez sem lesz rossz árban.
4/9 anonim válasza:
Én is pamperst szoktam venni, liberót csak ritkán, sztem jó, csak kicsit tényleg vastagabb,mint a pampers.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a Libero az egyik legjobb pelenka. Nagyon bevált nálunk még a Dm-es babylove dobozos pelenka. A kisfiam már szobatiszta, maradt ki, ha gondolod írd meg a címed és küldök neked belőle.
6/9 anonim válasza:
4est, vagy 5ost hasznaltok? Az en fiam 16 kg, viszont most sokat nyult, ev elejen 5os pampers kellett, de most ismet a 4es jo ra.
Nem tudom, hogy auchan van-e a kozeletekben, de tegnap ott lattam pampers megaboxot. a 132 dbos 4es meret kerult 5800 forintba. kb 44 forint darabonkent.
a dm-es libero akcio ettol jobb?
7/9 anonim válasza:
Utolso valaszolo vagyok. Most kaptam infot, hogy a rossmanban is akcios a pampers a heten, ott is 5800 lenne a megapack, tehat 132 db ez a negyes meretbol, viszont az akcios ujsag elejen van hozza egy 200 forintos kupon, igy 5600 es 42 forint darabja.
8/9 anonim válasza:
Én befürödtem vele. Kis korukban használtunk liberot, akkor jó volt, most a nagy melegben (akció elején) vetten egy nagy dobozzal az egyik fiúnak a háta ahol érinzkezik a pelussal tiszta kiütés lett tőle 4 db pelus után, a másiknak (ikrek) a 8 pelus után jöttek ki a foltok. Most a hűsibb napokon jó volt ,viszont sok a pelusbaleset, sokszor kifolyik a pisi. Mi maradunk a pampersnél
9/9 A kérdező kommentje:
12.09-esnek. Pamperesből 5-ös, de Liberonál 6-os kell méret alapján. 104 db van benne, és 5700 Ft ha jól emlékszem.Ebből nekem lejön még a 25% kuponom, így 41 Ft-ra jön ki darabja.A Pampers zacsis meg 44-re.
2010. aug. 1. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!