6 hós kisfiam reggel 7-fél8 körül kel, tápit eszik. Utána 11-kor gyümit, 1-kor tejpépet, 5-kor tápit és este fél8-kor tápit. Vélemények? Jó ez így vagy változtassak?
Sárgarépa-krumpli, sütőtök-krumpli.
Én inkább üveges kaját adok, de azokról is vehetsz ötletet, a hónapok alapján amit adhatsz, válassz olyat, amit el tudsz házilag készíteni.
A karalábét nem tudom, hogy lehet-e már adni (én még nem adtam). Mi most kezdjük a husit bevezetni, de az is üveges.
nézd meg pl. a www.hipp.hu-n, milyen főzelékek vannak, abból tuti tudsz csinálni
Én az 1 órási tejpépet változtatnám főzire fokozatosan, és a délutáni tápszert gyümire. De kell neki idő, amíg beáll. Nekem gyüminek 1 üveggel megeszik.
6 hós baba anyukája
Az előző vagyok. Van, hogy őszibarack-alma-rizst adok neki ebédre, és 4 órát is kibír utána. Általában 1 üveg gyümitől 3 órát bír.
De van olyan, hogy nem bírom a főzeléket beletömni, csak épphogy eszik és olyankor 2-3 óra múlva éhes. Olyankor gyümit adok és ha igazodik az alváshoz, hamarabb van fürcsi. Utána tápi.
Remélem tudtam segíteni. Próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!