Miként változtassak az étkezős napirendünkön, ha reggel alig kér a tápszerből?
9 hónapos, és nekem úgy tűnik, mintha nem kérné a reggeli tápszert, pedig úgy tudom, ez még fontos a mikorunkban. Ha szerencsém van, elkapom kb 5-6 között fél/álmában, és akkor megiszik vmennyit, változó:100-140ml, inkább a kevesebb. Alig eszik belőle, ez a mennyiség nem felel meg egy reggeli "étkezésnek".
9 körül szoktunk gyümölcsöt enni pici tejpép-porral,
fél1 táján az ebédünk főzelék,
fél5 körül az uzsonna tejpép, végül este 8 után, mikor mennyivel, szintén tápszer.
Napközben van, h eszik egy joghurtot, de nem mindig, mert túletetni sem akarom. Nassolni sem szoktunk.
Min változtassak, h belekerüljön a babámba reggel is a tápszer???
Nagyon nem akarom időben eltolni a kajálásokat, mert így is 4 óránként eszik, ekkor sem farkaséhesen. Mitévő legyek?
próbálj a tápszerébe belekeverni egy kis kakaót, vagy banánt összeturmixolva, vagy egy kicsi tejpépet, karamellát is lehet készíteni.
Hátha így jobban megissza!
Próbálkoztam már a Nesquik-kel, nem volt odáig, uannyit evett.:( A tápszer eleve banános. :(
Miért örülnél, ha mihamarabb elhagynátok a reggeli tápikát? Én tisztára bele vagyok őrülve ebbe a tápszer-evészetbe! :(
Ha reggel nem adsz a babádnak tápszert, akkor mikor eszitek a gyümölcsöt? Inkább előbb felébreszted, és előbb esztek? Vagy adja magát a dolog?
Szia!
Úgy látszik ez egy sajátosság náluk,mert mi is így vagyunk.Fél 7 körül kel,és 7-kor kínálom,jó ha 100 ml-t megeszik,de aztán egy órán belül reggelizik velünk az asztalnál.Vajas kenyér,reszelt sajt,de van mikor tejpépet előrébb hozom.Aztán fél 10-10kor meg tizoraizik.
Megnyugodtam hogy nemcsak mi vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!