Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egy anyuka...

Van olyan, hogy egy anyuka úgy érzi, ő egy gyermekre van "beállítva"?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen........megmondom őszintén én ezt érzem. Pár hét múlva életet adok a Kislányomnak, és nem valószínű, hogy lesz testvérkéje.

Igazából nem tudom miért van ez így, lehet változni fog a gondolkodásom.................

2010. febr. 15. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de én 2-re éreztem.

Most elég nehezen fogadom el,hogy babát várok.Ő lesz a 3-ik.

Egy hevesebb védelem melletti aktusból fogant,aminél "baleset történt", elvetetni nem szeretném, de elfogadni is nagyon nehéz....

2010. febr. 15. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

:)

Nálam addig tartott, amíg meg nem született a második.

Ugyanis addig azt gondoltam, képtelen lennék egy másikat is úgy szeretni, mint az elsőt.

Valami olyan homályos érzésem is volt, hogy az első úgy kevesebbet kap, mindenből, mintha egyedül lenne.

Mióta ketten vannak, tudom, nem kell félni ettől. Sőt, nekik is jobb, (többek közt) nem maradnak egyedül, ha a szüleik már nem lesznek.

Addig is, mindig lesz barátjuk, játszótársuk.

2010. febr. 15. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!