Hány fordulót mosol a héten, hány gyermekre?
Mindennap kell mosnom, két gyerekre. 1x, több nem fér ki.
Mindennap más jön sorra, fehér, nem eresztő színes, fekete.
Naponta egyet biztosan. Ha néha kimarad egy nap, akkor már "el vagyok maradva".
De előfordul napi 3 (ritkán 4-5) menet is.
Az hozzá tartozik, hogy én poratka allergiás vagyok, így hetente ágyneműt húzunk, és igyekszem magát az ágyneműt(paplan/párna) is két havonta kimosni.
De vannak székpárnák, vagy autósülés huzat, bármi. Így nyár végén előveszem a téli pulcsikat, kabátokat, mert most még jól szárad a napon...
2 felnőtt, 2 gyerek.
Hetente kb 4-5 adagot mosok. 2 gyerekre és ránk.
Néha többet, mert mindig van valami extra. Szőnyeg, ágytakaró, plüssállat...
Állandóan tele a szárító. Általában azért nem tudok már többet mosni, mert nem tudom hova teregetni.
Eddig átlag így nézett ki:
- 2 naponta nekünk egy adag fehér, egy adag színes
- 3 naponta a gyerekre egy full teli adag fehérekből, a színeseket már a miénkkel mostam
- szükség esetén ágytakaró, plédek, függönyök
- 1,5 hetente ágynemű
Most már együtt mosom a gyerek ruháit a miénkkel.
Ma a gyerkőc nagyobb plédjeit mostam át, egy frissítő progi ment le a fehér blúzokkal, ingekkel (temetéshez) és ki kellett mosni a fekete dolgaimat is.
Vagy minden nap pörög egy adag, vagy két naponta 2 adag.
Én már Mosó Masának is tudnék továbbképzést tartani:)
Minden nap 2 adag ruha, 1 fehér, 1 színes. 2 naponta plusz egy adag a mosható nadrágpelusnak. Szombaton kb. 6 adagot mosok: törölközők, ágynemű, tornacucc, és más egyéb hetente mosandó holmi.
Igaz,a mi igaz, ezt 5 gyerek mellett produkálom.
3 gyerek, az ő ruháikat külön mosom a miénktől, heti egyszer a fehérneműk, világos ruhák, egyszer a pulcsik, nadrágok.
Nekünk szintén heti egy-egy a férjemmel. Azért mert viszonylag sűrűn a mosógép, mert minden héten egyszer sor kerül a törölközőkre, konyharuhákra, 10-12 naponta az ágyneműkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!