Véleményekre lennék kíváncsi? Aki gyereket szül, annak be kell kalkulálni, hogy bölcsiben-oviban beteg lesz, és otthon kell vele maradni pár napot vagy ti másképp gondoljátok?
Kis vita alakult ki baráti körben. A sztori tőlem indult, mert a gyerekeink betegsége kapcsán felkerült szóba,hogy a bölcsiben van egy kisgyerek, akinek amióta jár mindig vagy az orra folyik, de kegyetlenül (az a kategória, aki már eszik a taknyot), vagy köhög. De még sosem hiányzott. Barátnőm fia is velünk jár, ő már mondta,hogy valahogy szóvá kellene tenni a gondozóknak. Vagy legalább megkérdezni,hogy anyuka dolgozik-e, mert mindig ő hozza, és már fél 4 körül el is viszi.
Erre egy másik anyuka azt mondta,hogy biztos nem tudja megoldani a felügyeletet, mert az nem mindenkinek könnyű, stb.
Nekem annyi a meglátásom csupán, hogy ha valakinek gyerek van, annak sajnos bele kell kalkulálni,hogy lesz beteg a gyerek,ha közösségbe kerül, és igenis meg kell tudni oldani ilyenkor a felügyeletet. Mert állandóan betegen vinni, nyilván nem megoldás. Végül is én nem igazán szóltam bele, de a két anyuka között jó nagy vita keveredett.
Hú! Köszi a válaszokat! Nem gondoltam,hogy vita lesz belőle! Én is tényleg a megoldást keresném!
Egyetértek azzal is,aki azt mondja,hogy sajnos van, akinek tényleg semmi segítsége, és a munkahelyen sem megértőek, annak valóban nagyon nehéz.
De nyilván érthető az is, hogy más anyuka nem örül,hogy a gyerekét visszafertőzik állandóan.
Ahogy említettem itt nem minimális orrfolyásról van szó. Én még nem láttam úgy a kicsit, hogy ne ette volna a taknyát, pedig tényleg törlik neki folyamatosan. És a köhögés sem semmi.
Én csak azért nem értem, mert itt két szülő van, és nagyszülő is. A láz meg olyan kérdés, hogy oké,hogy nem lázas, de pl. az én fiam sem volt két éves koráig. Akármilyen beteg is volt, akárhogy köhögött is (ugató köhögés) lázas akkor sem volt. Ettől még nem vihettem volna közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!