Anyukak, terhes nok! Most komolyan, erre mit reagalhattam volna?
Ugyan, nem biztos, hogy erőszakos, durva gyerek lesz. Ha érzékeny típus, inkább visszahúzódóvá, síróssá válik, mert az anyja terrorizálja őt. És lehet, hogy az oviban is ezt kapja majd, mivel sebezhető lesz, és ott is csak belerúgnak majd a társai, mert hallgatag lesz.
Amúgy a konkrét helyzetet illetően kb. semmit sem lehet ilyenkor tenni. Nincs értelme visszaszólni, a végén még hozzád vágott volna valamit, ami épp a keze ügyébe esik.
ha ilyen megjegyzést tett volna rám csak annyit voltam volna
az élet igaszságtalan ott van gyerek ahol nem kellene és ahol kellene ott nincs..
leszaradt volna a mosolya
ha pedig tovabb folytatja rendort hívok es feljelentem
Tényleg rettentő alpári, és nem is csodálom, hogy ledöbbentél rajta, én is mindig fennakadok rajta, hogy miféle tahó emberek léteznek. De beleestél abba a hibába, hogy az "anyukaságához" viszonyítod a tahóságát ("Hogy lehet ilyen egy anyuka?"). Aki bunkó, az sajnos bunkó volt már akkor is, amikor még csak szimplán "Szabó Annamária" volt, bunkó volt "Takácsné Szabó Annamáriaként" is, és ugyanilyen bunkó lesz "Takács anyuka" szerepében is. És bizony, bunkóék ilyen példát mutatnak a gyerekeiknek, gondolom ennek a hölgynek is ilyen példát mutattak otthon. És itt nem arról van szó, hogy valaki beszél-e csúnyán, hanem arról, hogy ez számára teljesen természetes, olyannyira, hogy a gyereke előtt is így viselkedik, illetve hogy egy nyilvános helyen is ilyen. Mert oké, én is mondok időnként csúnyát, sőt, én is szoktam vásárlás közben kiakadni ezen-azon, viszont az ilyen jellegű kiakadásaimat maximum a férjem hallja, mert van bennem annyi tartás, hogy nem kezdek el ordítozni egy bevásárlóközpontban, maximum a férjemnek súgom oda, hogy "nézd meg, hát itt minden egy rakás fos". Vagy ja, mondok csúnyát, ha belerúgok otthon az asztal lábába, HA nincs otthon senki. Mások előtt képes vagyok visszafogni magam, pontosan azért, mert számomra nem természetes, hogy emberek között így viselkedjek, mert nem ezt láttam a szüleimtől sem, nem erre neveltek.
Sajnos elég sok esély van rá, hogy a kérdésben szereplő nő gyerekei pont ilyen tuskók lesznek, hacsak... mert persze mindig vannak kivételek, akik nem követik a szüleik rossz példáját, csak sajnos ők vannak kevesebben.
Utolsó vagyok, elírtam, szóval felháborító.
Nem, nem mentség a terhesség... Én is szültem 3-at, de soha nem viselkedtem még hasonlóan sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!