Érezte már más is úgy, hogy mozog a hasában a baba, miközben nem volt terhes?
Figyelt kérdés
Pár napja kimondottan úgy érzem, mintha rúgdosna egy baba odabent, miközben ez tulajdonképpen kizárt. Az utolsó kér mensim elég gyenge volt, meg össze-vissza barnázok, a melleim is időként szúrnak, így készülök is orvoshoz, amúgy is ideje van a rákszűrésnek. Kínomban már csináltam tesztet, ami nyilván negatív lett, mivel el vagyok kötve. Lehet olyan erős bélmozgás, ami úgy tűnik, mintha baba mozgolódás lenne? Járt már így valaki?2015. jan. 29. 15:00
2/6 anonim válasza:
Igen. Néha én is érzem.
Csak mosolygok rajta, mennyire úgy tűnik, mintha baba rúgna, pedig nem is.
3/6 A kérdező kommentje:
És ilyenkor be is keményedik a hasad alja és látható is kívülről?
2015. jan. 29. 16:22
4/6 anonim válasza:
Néha én is érzek ilyesmit, 1,5 éve szültem, biztosan nem vagyok várandós jelenleg.
Bélmozgások főleg.
5/6 anonim válasza:
idegrángás lehet. Nekem is volt ilyen, stresszesebb időszakban de elmúlt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a stresszes nem is gondoltam, biztos az lesz.
2015. jan. 29. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!