Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha egy sok éve tartó, szeretetteljes kapcsolatban kiderül, hogy a férj nemzőképtelen, akkor a házaspár közös megegyezéssel kiválasszon valakit, akit a feleség elcsábít és pusztán spermadonorként használ?

Figyelt kérdés
természetesen a születendő gyermekről senki nem tudja,hogy kakukktojás,a családtagok sem. a valódi spermadonoros beültetés drága,fájdalmas,és bizonytalan mind az eredmémyét,mind a biológiai apa személyét,jellemét,külsejét,intelligenciáját illetően,hiszen donornak főként pénztelen egyetemisták mennek,és nincs komoly megelőző vizsgálat. a végeredmény pedig a férj szempontjából ugyanaz-a gyermek biológiai apja semmiképp sem lehet.
2010. febr. 11. 11:08
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
:-)
2010. febr. 11. 12:13
 22/41 anonim ***** válasza:
83%

Ha rám célzol, mint fanyalgó hölgy, akkor elmondom, mi is nagyon hosszú évekig vártunk, reménykedtünk, és eléggé kétségbeesettek voltunk, de eszembe nem jutott volna idegen pasikkal lefeküdni a spermájukért.

Megkérdezted, hogy szerintünk elfogadható-e amire készülsz, én meg leírtam, hogy szerintem nem. Ettől Te még megteheted!

2010. febr. 11. 12:17
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, ezért nem egyforma az érékrendünk sem.
2010. febr. 11. 12:23
 24/41 A kérdező kommentje:
igen,értem az érvelésedet. vannak azonban,akik nem hiszik,hogy egy félrelépés automatikusan a házasság és a szeretet végét kell jelentse,bár biztosan borzasztó érzés,de ez most más helyzet. ha nekem nem lehetne kisbabám,el tudnám fogadni,hogy a férjem hazaállítson egy balkézről sikerült gyerekkel.azt tudod,hogy örökbefogadásnál max. 45 évvel lehet idősebb a házaspár idősebbik tagja a gyermeknél? nekünk nagyon kevés időnk van.
2010. febr. 11. 12:25
 25/41 anonim ***** válasza:
80%

Minket nem kell meggyőznöd semmiről.A Ti életetek, a ti döntésetek

Ha meg magadat győzködöd a döntésetekről az régen rossz :(

2010. febr. 11. 12:27
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is értelek, de egyáltalán nem biztos, hogy egy aktusból meglesz a baba! És a tizedik, huszadik után változhat valami a férjedben is, nem tudhatod.

A kiszemelt pasiról sem tudsz túl sokat, csak azt, hogy hogy néz ki, semmivel sem veszélytelenebb, mint egy donor. Se az AIDS szűrését nem láttad, se azt nem tudod, hogy milyen örökletes betegségeket hordoz.

2010. febr. 11. 12:32
 27/41 anonim ***** válasza:
33%

szerintem teljes mértékben elfogadható!

én nagyon megértelek titeket és szurkolok:)))))))))))

2010. febr. 11. 12:34
 28/41 A kérdező kommentje:
gyakorlati részről vártam ellenvetéseket,és kaptam is,mint pl. a biológiai apajelölt felmenőinek egészsége,a megtermékenyülés bizonytalansága...és mellette is,hiszen tényleg sok korosodó nő,ha nem talál párt,de sürgeti az idő,ezt a megoldást választja. a morális ellenérvek is fontosak,de minthogy ez kettőnk titka maradna,nem számottevőek. mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólásokat.
 29/41 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

szerintem vágjatok bele. A spermadonor viszont olyan legyen, akivel soha az életben többet nem találkoztok. Egyrészt így elkerülhető, hogy apai érzései támadjanak, másrészt a férjedet sem emlékezteti a fogantatásra.

A donort keresheted úgy, hogy becsapod, tehét ő sem tudja hogy gyerekcsinálás a tét. A másik lehetőség hogy őszinte vagy és elmondod. A betegségek talán így könnyebben elkerülhetők, hiszen itt óvszer nélküli kalandozásról lesz szó.

30/41 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az igaz,hogy az első baba sokszor nem jön össze 1-2 aktus után.

Még akkor sem ha pont akkor "csinálják" amikor peteérés van

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!