Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadható, ha...

Szerintetek elfogadható, ha egy sok éve tartó, szeretetteljes kapcsolatban kiderül, hogy a férj nemzőképtelen, akkor a házaspár közös megegyezéssel kiválasszon valakit, akit a feleség elcsábít és pusztán spermadonorként használ?

Figyelt kérdés
természetesen a születendő gyermekről senki nem tudja,hogy kakukktojás,a családtagok sem. a valódi spermadonoros beültetés drága,fájdalmas,és bizonytalan mind az eredmémyét,mind a biológiai apa személyét,jellemét,külsejét,intelligenciáját illetően,hiszen donornak főként pénztelen egyetemisták mennek,és nincs komoly megelőző vizsgálat. a végeredmény pedig a férj szempontjából ugyanaz-a gyermek biológiai apja semmiképp sem lehet.
2010. febr. 11. 11:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%
Miért kéne megtudni? Megbecsülni sem lehet hány , csak a szexre öszpontosuló kaland van naponta
2010. febr. 11. 11:48
 12/41 anonim ***** válasza:
87%

Elég tisztességtelen megoldás! De furcsák az indokok is: a donoros beültetés fájdalmas és bizonytalan?? Nekem jobban fájna, ha csábítgatnom kéne egy másik férfit a spermájáért, mert azt az embert átverem, a férjem meg nem biztos, hogy ugyanolyan lelkesen élné meg a tizedik aktust is, ha az előzőek nem hoztak eredményt. Egyáltalán nem biztos, hogy a spermalopással sikeresebb leszel. És miért gondolod, hogy nincs komoly megelőző vizsgálat? Szerintem pont hogy van! Az elcsábított pasi jellemét is hagyjuk, aki összeáll egy férjezett nővel, nem igaz?

Én biztos hogy a donoros megoldást választanám, feltéve, ha nem találtunk egy olyan embert, aki önként adna anyagot, amit fecskendővel is fel lehet juttatni, nem kell megcsalni ehhez a férjedet. Nem tudom mennyibe kerül a donorsperma, de biztos, hogy a duplájáért sem tenném kockára a házasságomat! Mondom ezt néhány lombikkal a hátunk mögött, ami szintén nem volt olcsó mulatság, a fájdalomról nem is beszélve...

2010. febr. 11. 11:49
 13/41 anonim ***** válasza:
74%

És ezt a genmetikai deffektussal nem lehet mit kezdeni? Mert azt biztosan tudom, és szerintem itt Magyarországon is csinálják, hogy bizonyos betegségekre szűrik az embriókat, a spermát stb. Azért már rég kész van az ember genetikai térképe.

Jó persze ez valóban drága kategóriába tartozik, nem tudom ez tesz e rá a lombikprogram költségére. Egy spermadonoros megoldás olcsóbb az biztos.

De hogy gondoltad a megvalósítást, hőmérőzől meg ovu teszte veszel és alkalmas időpontban hívod a kiválasztott férfit? És ha nincs kedve hozzá? Vagy noteszban lesznek tartalékok? És hát meglehetősen öregecske is vagy már, nem is biztos, hogy a kedvező feltételek mellett sikerül teherbe esned. Arról nem beszélve, hogy a jelöltnek is lehet genetikai deffektusa vagy akció előtt felkeresitek a Ceizelt meg kéred a családfáját?

Bocs, de elég gyerekes elképzelés ez két érett embertől.

2010. febr. 11. 11:58
 14/41 A kérdező kommentje:
pontosan tudom,milyen szűrést végeznek a spermadonációnál. laborban dolgozom. és miért jobb,ha egy segítőkész ismerőstől kérünk "anyagot",aki esetleg tényleg később igényt támaszt a gyermekünkre? nagyon örülök,hogy neked sikerült,de az agresszív ítélkezésed nem segít nekem.
2010. febr. 11. 12:00
 15/41 A kérdező kommentje:
gyerekes megoldás? akkor javasolj légyszi valami felnőtteset,azért írtam ide.
2010. febr. 11. 12:02
 16/41 anonim ***** válasza:
72%

Ez az egész csak rád és a férjedre tartozik.

Nem is értelek miért kérdezed meg mi a véleményünket.

Fogsz itt kapni hideget,meleget, és ezt tudnod kellett volna amikor kiírtad a kérdést

2010. febr. 11. 12:04
 17/41 A kérdező kommentje:
arra gondoltam,van itt más is,aki évek óta hiába vár kisbabára,de még nem tett le róla,és hasonlóan kétségbeesett,mint mi,és esetleg tud olyat mondani akár mellett,akár ellen,ami segíthetné a döntést. mellesleg a fanyalgó hölgynek még hozzátenném,hogy én vagyok,aki vacillálok,a férjem mindennél boldogabb lenne,ha már pozitív lenne a teszt.
2010. febr. 11. 12:07
 18/41 anonim ***** válasza:
53%

Ez a megoldás nekem jobban tetszik mint az örökbefogadás.

Ott aztán tényleg nem lehet tudni "milyen vér folyik" a gyerekben

2010. febr. 11. 12:09
 19/41 anonim ***** válasza:
50%
Íg legalább Te biztos vagy ,és legalább a férfi ránézésre "normális"
2010. febr. 11. 12:10
 20/41 anonim ***** válasza:
68%

És még valami

Rengeteg nő van aki nem akar férjhez menni, párkapcsolatban élni, de viszont gyereket azt akar.

Ők is pont így maradna terhesek.Az apa kiléte sose derül ki, és élnek boldogan kettecskén :)

2010. febr. 11. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!