Mivel hozzátok helyre a hasatokon a bőrt, ha szülés után már nem a régi?
Arra gondolok, hogy megnyúltabb, szárazabb, egy kicsit ráncosabb.
Régebben olvastam itt különféle krémekről, amiket javasoltak néhányan, de már nem találom a linket.
(Még egy dolog: még szoptatok, így olyan érdekelne, amit szoptatás alatt is lehet. De ha ilyen nincs, akkor a jövőre nézve érdekelne a többi is.)
Szia.Én minden nap testápolózom,és napi rendszerességgel hullahoppozok(napi 15perc),és egész jól néz már ki.Szerintem már nem lesz olyan mint régen,de azért nem adom fel:D
Üdv.17hós nagylegény anyuja
Köszi!
Nekem is nagy már a legénykém :-), 21 hónapos. Sajnos a hasam még nem a régi, bár tornázok keményen az érdekében. Nyárra szeretnék normálisan kinézni. Gondolom olyan bababőr mát nem is lesz rajta, de azért igyekszem.
Szia.Első vagyok.Próbáld ki a hullahopp-ot,tényleg használ,nekem már látható az eredmény és még csak 5hete csinálom,csak napi 10-15perc ki meddig bírja/tudja és ez tényleg segít.Én akkor szoktam,ha a picur már lefeküdt este,ez nem hangos és már látszik,hogy van derekam is:).
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!