Szülés után a hasatokon a bőr nem lett lógós?
Nem akarlak kiábrándítani, és szívből kivánom hogy neked helyrejöjjön szépen...de leírom nekem hogy volt..
A hasam nekem is szép laposra visszament, nem is látszott hogy szültem már pár nappal szülés után se.
De a bőr az bizony lóg köldök körül meg alatta :(
Na gondoltam szoptatás után (márhogy mikro a fiam már 7-8 hós volt és mást is evett mint az anyatej) hogy nekiállok sportolni, hátha az izom vhogy helyrehúzza (persze hülye ötlet de hátha).
Izmosodtam, formásodtam máshol jobb is lett a helyzet, de a bőr az sajnos maradt úgy :(((
Semmit se változott, pedig kentem, ultrahangoztattam, vákuumos kezelés minden, gatyám ráment szinte de ugyanolyan maradt..:((
Most megszültem a másodikat, a helyzet rosszabb mint valaha.
Szerintem csak a plasztika segít ezen, dehát a hasfelvarrás egy hatalmas műtét, nagyon drága is nagyon fáj is, a gyógyulási idő is hosszabb vannak napok a műtét után mikor az ember mozdulni se bír...ezt meg mégis hogyan kivitelezném 2 kisgyerek mellett? (még ha lenne is rá pénzem...)
40 évesen meg már lehet h tökmindegy lóg e a bőr a hasamon :((
Én a szüléssel együtt kétszer fogytam sokat. Először 20kgt mert kövér voltam, mint 6hónapos terhes úgy néztem ki. A bőröm két év után lett szép, annyi idő alatt jött rendbe, meg Nivea és garniere bőrfeszesítőket használtam.
Most szülés után 7hónappal vagyok, lógni lóg, de egyre szebb, inkább már csak ráncos, kenni ritkán kenem, néha nincs időm rá. Ha az alkatod, genetikailag úgy vagy összerakva akkor helyre jön, bár lehet nem lesz olyan szép mint terhesség előtt. 2év múlva ha semmi sem javul, kozmetikumok hatására sem, akkor sajna olyan marad, ha javulgat, akkor kitartást, sok idő.
A bőrnek sok idő kell, hogy regenerálódjon.
köszönöm a válaszokat! Most próbálom megemészteni hogy a testem soha nem lesz a régi és próbálom majd így elfogadni magam...nem lesz könnyű.....abba meg már bele sem merek gondolni hogy milyen lesz a mellem a szoptatás abbahagyása után :P :))))
Plasztikára úgy sem telik majd uh nincs más megoldás.
én szerencsés vagyok, szépen visszahúzódott, bár én a terhesség előtt , alatt (ekkor kíméletesen), és szülés után 5. héttől tornázgattam (napi szintű felülések, kb 10 perc, hetente egy nagy edzés) ez nem olyan megterhelő , de nagyon megérte. naponta 10 perc edzés, séta a gyerekkel. azt eszem, esszük apával, amit főzök és a gyerek is ebből kap, szval ez sem zsíros, se nem cukros...
jobban nézek ki , mint szülés előtt
de ez rajtad múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!