Szülés után lett stria a hasatokon?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen gyakori ez,legtöbb ismerősömnek nem lett,nekem nagyon csíkos lett,pedig kentem mindennel.2011. ápr. 19. 11:20
1/20 anonim 

válasza:

Én most a 28. héten vettem észre a hasam alján mindkét irányból a csíkokat...majd elhalványul, remélem. Rendeltem Aloe Vera gélt, majd azzal "gyógyítgatom".:)
2/20 anonim 

válasza:

Ez alkati és életkor illetve életmód kérdése.
Teljesen változó, hogy kinél jön elő. Viszont az biztos, hogy ha azok a striák már megjelentek, semmilyen csodagél nem fog segíteni rajta, max szülés után jó sokára.
3/20 anonim 

válasza:

Bocsánat, hogy belekotyogok, ugyanis még nem szültem, de ez a kérdés engem is foglalkoztat. Szerintem a bőr rugalmasságát belülről is támogatni kell táplálkozással, a krémek önmagukban semmit nem érnek.
Lehet rosszul gondolom? Vagy erre hajlama lehet adott esetben egy nőnek? Létezik, hogy akinek nem volt előtte soha ilyen gondja, annak a terhességnél előjön? Befolyásolja életkor is?
Nagyon érdekelne tapasztaltak válasza.
4/20 anonim 

válasza:

sajnos lett igen,pedig én is kentem :(
5/20 anonim 

válasza:

Első babával terhesség alatt és szülés után se lett.
most 2. babával terhesség alatt még nincs.
6/20 anonim 

válasza:

Nem lett, pedig az én bőröm hajlamos rá, amikor kamasz voltam, lett pár csík a combomon. A terhességem alatt sokat felszedtem, de a bőrömön semmi sem látszik. Avon krémmel kentem, meg Weleda olajjal.
7/20 anonim 

válasza:

Szülés előtt néhány nappal jött ki, de nem a hasamon, hanem az oldalamon. Már akkor kentem a hasam, amikor még nem is volt pocim, hogy rugalmas legyen a bőröm. Az oldalam persze nem kentem. Most szoptatok, nem volt időm magammal foglalkozni, nem kentem a mellem, és csíkos lett alul. :( Bár kis mellű voltam és nagyon megnőtt.
8/20 anonim 

válasza:

Igen. Mind két terhességnél. Idővel elhalványul majd. Én is kentem mindennel. Nem krém hanem alkat kérdése.
9/20 krisztivan 

válasza:

Nekem alapvetően zsírosabb a hasamon a bőr,nem kentem semmivel és nem lett srtia a hasamon.A combomon elöl viszont lett.Szerintem ez inkább genetika.Ha hajlamos vagy rá akkor szinte bármit kenhetsz rá ,akkor is lesz.Persze nem árt támogatni a bőrödet kivülről-belülről de én nem hiszek a csodakrémekben.
10/20 anonim 

válasza:

2szer szülten, nem lett, pedig nem vagyok nagyon sovány. csak szerencsés voltam, nem is híztam sokat. kentem is stria elleni krémmel, de akinek elő akar jönni, úgyis előjön, bármivel keni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!