Szülés után lett stria a hasatokon?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen gyakori ez,legtöbb ismerősömnek nem lett,nekem nagyon csíkos lett,pedig kentem mindennel.2011. ápr. 19. 11:20
11/20 anonim 

válasza:

Nekem nem lett, és nem kentem magam semmivel. Szerintem genetika.
12/20 anonim 

válasza:

Nem lett pedig 40 kilót híztam ! Ez bőr kérdése !
13/20 anonim 

válasza:

Első vagyok, én sem hiszek a csodakrémekben, de biztosan segítheti a regenerálódást egy jó kis kence.
Egyébként nekem hirtelen nőtt nagyot a hasam és akkor jött ki a repedezés rajta, de
mivel már tini kori hízás-fogyásnál tapasztaltam a combomon, idővel maguktól is nagyon elhalványulnak ezek a csíkok.
14/20 anonim 

válasza:

Nekem még hízástól lett pár éve, a combomon, azokat szépen eltávolították még pirosas-lilás állapotukban, a szüléstől egy sem jött ki, viszont utána 20kg-ot híztam, és megint kijött, így zebra vagyok:( Ha lenne pénzem, akkor eltávolíttatnám megint, remélem, most a 2. babámnál már nem jönnek ki újabb csíkok.
(Ha vkit érdekel a módszer /itt nem reklámozom/, akkor írjon e-mailben, elmondom, h hol csináltattam anno.)
15/20 anonim 

válasza:

Nekem terhességem elején egy csík sem jött ki. Soha nem volt ilyen problémám. Na de mikor már közeledtem a terhesség végéhez akkor kijött 2 csíkocska. Ez volt a 39. héten. A 42. héten indították a szülést addigra már kb 7-8 csíkom lett, de csak a hasam jobb oldalán. :) Érdekes. Mindig jobb oldalon feküdt a babám. A bal oldalon nincs egy csík sem. Jaaa és a combom is csíkos lett :( Ez van sajna.
16/20 anonim 

válasza:

nekem mindkét fenekem oldalsó részén jött ki tenyérnyi nagyságban.25 évesen 2 hónapja szültem.
17/20 anonim 

válasza:

Nekem nem lett 2 gyerek után sem,kentem magammint az őrültek,pedig hajlamom van rá,mert tini koromban lett a fenekemen meg a combomon,pedignem hiztam nagyot akkor.
18/20 anonim 

válasza:

nekem van rá hajlamom, elő is jött, mikor kamaszodtam. viszont a kislányommal hálistennek nem lett sehol rajtam pedig nem kentem semmivel. most megint terhes vagyok, remélem, most se lesz (21 . hétben).
19/20 anonim 

válasza:

Én elfogadtam. Szép gyöngyházfényűvé halványodtak. Engem nem zavarnak...pedig nem hanyagoltam el magam. Mégis lettek. Igaz nekem eszméletlen nagy hasam volt, mindenki azt hitte többes ikreket várok :)
20/20 anonim 

válasza:

Nem lett. Avokádó olajat és Weleda olajat használtam minden fürdés után. De hogy ezektől nem lett-e, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!