Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha túl gyorsan...

Mit csináljak, ha túl gyorsan felkapom a vizet?

Figyelt kérdés

4 gyerkőc, 0 segítség, és mióta apa csak ritkán van itthon, minden rám szakadt, hivatalos ügyek, suli, ovi, háztartás, orvosi vizsgálatok, és a 16 hósom itthon van, és apámat is ápolom, aki nem egyszerű ember.

Mostanában sokszor elszakad a cérna, apámmal vagy párommal kiabálok, ok nélkül sírok, csapkodok.

Besokalltam, de nincs, aki segítsen, vigyázzon a gyerekekre.

Mit tehetnék, hogy nyugodtabb legyek? Magnézium vagy homeós nyugtató segíthet?

Fél éve vagyunk így, mert apum lerobbant, otthonba nem megy, de már sajnos nem sok van neki hátra.

2015. febr. 8. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy csomó ráérős ember van, aki aprópénzért elvállalná apukád gondozását (ebédet visz neki, kitakarít, ha kell a gyógyszert is bekészíti...). A kapcsolatotok is jobb lenne, ha nem lenne kényszerű a vele való foglalkozás. A gyerekeknek is sokszor nagyobb szüksége van egy rövid kirándulásra vagy játékra anyuval, mint finom kajára és tiszta ruhára, vagyis nem kell mindig mindent tökéletesen csinálni :) Akár megkérhetsz valakit, aki egy héten kétszer beugrik 1 órára takarítani. Heti kb. 3000 ft azért, hogy a lakás többnyire rendben legyen és Te is pihenj, nem sok.

Amúgy a B6-os Magnézium stresszoldó, de nem csodaszer.

Nekem van egy függőségem amit még az egyetemen szereztem; a kávé! Ha tudom, hogy egy fárasztó, tömény napomon lesz 5 perc, ami csak az enyém és az én meleg kis kávémé, akkor rendben vagyunk. :)

Ha nincs kávé, akkor jó a csoki is, mert abban sok a magnézium és boldogsághormont termel... vagy mi.

Ha már az utóbbi kettő sem segít mert annyira elborult az életem, akkor zenét bömböltetek. Bármilyen is a zene, oldja a feszültséget! Klasszikus, pop, retro, ...tényleg bármi.

2015. márc. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!