Másfél év múlva szeretnék először pròbálkozni a babával, gyorsan eljön majd?
Hogyan tudjak türelmes maradni addig?
2015. nyarán lesz az esküvőnk és utána egy évig még szeretnék megtakarìtani egy kis pénzt,hogy nyugodtabb szìvvel vállalhassuk a babát,ezért kell még ennyit várnunk.
25/l
Nálunk apuka elhatározására kellett várnunk, nem is mondott konkrét időpontot, az nagyon rossz volt. De egyszer annyit kérdeztem, hogy mi lenne, ha 9 hónap múlva elkezdenénk, onnantól számítva min. 9 hónapja lesz még. :) És ő igent mondott.
Onnantól kezdve begyorsult az idő, végre volt mit várnom, és lenyugodtam. Hipp-hopp eljött az ősz, és már bele is kezdtünk. Egyszerre összejött a kisfiunk. Úgyhogy az nem igaz, hogy nem jön össze, ha tervezzük.
Én úgy voltam, mint a 7-es válaszoló. Már szerettem volna, de a férjem még várni akart. Érzelmileg sem volt még kész a babára és anyagilag is kellett még egy kis idő, amit én is megértettem, csak rossz volt. Aztán 6 együtt töltött év után megállapodtunk abban, hogy 1 év múlva jöhet a baba. 2014 októberben megbeszéltük, hogy ok, következő hónap már legyen próbálkozós. Novemberben már éles hónapunk volt és terhes is lettem. 2014 augusztusában gyönyörű kisfiút szültem, akit mindketten imádunk. Így, hogy kivártam hogy a férjem is felkészüljön, végig úgy éreztem, hogy ugyanúgy szeretné ezt a babát, mint én. Mindent megtett értünk a terhesség alatt, vitt vizsgálatra, amikor veszélyeztetett lettem és ágyhoz voltam kötve kiszolgált, mindenben társként viselkedett. A szülésre is bejött, bár Ő sem és én sem így terveztük, de végül örülünk neki, hogy bent lehetett és elsőként vette kézbe a kisfiát. Azóta is imádják egymást. És anyagilag is kellett, hogy legyen egy kis megtakarításunk és így saját házba hoztunk haza a picit.
Nekünk nagyon jó döntésnek bizonyult ennyit várni és utólag azt mondom, hogy a kapcsolatunknak is kellett, hogy 7 évig csak mi ketten voltunk. 28 éves anyukája egy 4 és fél hónapos fiúcskának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!