Terhes vagyok! Milyen munkával szedhetnék össze gyorsan egy kis pénzt?
Figyelt kérdés
Nem tervezett baba, fogalmam nincs, hogy sikerült, hisz rendesen szedtem a tablettáimat. Na nem is ez a lényeg, hanem: abortusz kizárva, a baba marad, megbeszéltük. én most nem dolgozom, mert esti gimiben éppen az érettségit szeretném befejezni. Mivel csak a párom keres, így mielőtt megszületik a baba, szeretnék egy kis pénzt keresni, és félretenni neki, ágy, ruhák, stb-re. Milyen munkát tudnék csinálni pár hónapig SOS-be most? eddig pizzafutárkodtam robogóval, de a doki szerint azt felejtsem el terhesen. Szóval itt vagyok érettségi nélkül, esti suliba járva heti 2 nap, milyen megoldások vannak?2014. szept. 29. 23:10
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit kusza lett, de izgatott/ideges vagyok :D
2014. szept. 29. 23:11
2/10 anonim válasza:
Szórólapozás. Sajnos szakértelem nélkül a legtöbb munkalehetőség kiesik.
3/10 anonim válasza:
mivel futárkodtál, gondolom valami kapcsolatod van vendéglátóba. ott kéne keresni első körben, mosogató, diszpécser állást.
vagy tesco pénztáros, takarító állások. ezek nem egy nagy kereső dolgok, de ha nem büdös a munka, biztos el tudsz ilyenben helyezkedni.
esetleg azt is csinálhatnád, hogy most kitanulsz valamit amivel hosszú távon, baba mellett is tudnál kis mellékest keresni. gondolok ilyenekre: varrás, gyerek sapka horgolás, környékre hidegtálak, torták, apró sütik készítése... :)
4/10 anonim válasza:
Terhesen nem igen fog senki alkalmazni pláne nem bejelntve. Mert egyből kap egy nav ellenőrzést.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolok itt nagy munkákra, hanem hogy tényleg amit esetleg 3-4 hónapig tudnék csinálni, legyen mégis azért valami "indulótőke" a babunak.
2014. szept. 30. 00:45
6/10 anonim válasza:
ha a párodnak sincs ellenére kamerázhatnál. sok pasinak van terhes fétise, ha van hozzá gyomrod akkor elég levideózni magad nagy hassal és felrakod a netre és pénzt kapsz érte. nem a legjobb dolog a világon, de sokat kereshetsz vele rövid idő alatt.
7/10 anonim válasza:
Terhesen senki sem fog alkalmazni, mert minek. Mire betanulsz, már mész is el szülni. Meg folyton vizsgálatokra kéredzkednél, meg pihengetnél, mert fáradékonyabb leszel, az meg a csak a feszültséget szüli a dolgozók között, ha valakinek a másik miatt többet kell dolgoznia. A NAV-ellenőrzésről meg már írtak; egy időben rengeteg terhes nőt csak úgy bejelentett a rokon/haver a cégébe a GYED miatt, így ezt keményen ellenőrzik.
8/10 anonim válasza:
A kamerás ötlet undorító egyszerűen... megalázó...
Még mindig jobb lenne folytatnod a pizzafutárkodást.
9/10 anonim válasza:
nem vesznek fel, mert terhes vagy
10/10 anonim válasza:
Ha van egy kis iroi venad, cikk.center nevu oldalt ajanlom. Nem meggazdagodasra valo, de egy kis kiegeszitesnek tokeletes. Ha van idod es otleteid, akkor egesz szep kis osszeget szerezhetsz, nekem bevalt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!